’s Werelds toonaangevende DeFi- en CeFi-aggregator OpenOcean kondigt strategische investering door Huobi Ventures aan

Tortola, Britse Maagdeneilanden, 5 juli 2021,

OpenOcean, een baanbrekende aggregator die interoperabiliteit over meerdere netwerken ondersteunt, is verheugd om de nieuwe strategische investering van Huobi Ventures Blockchain Fund aan te kondigen.

Na de investering zal OpenOcean nauw samenwerken met het Huobi Global-ecosysteem om meer innovatieve oplossingen te bieden die DeFi en CeFi met elkaar verbinden. De nieuwe oplossingen zullen gebruikers helpen door een hogere kapitaalefficiëntie en winst uit verbeterde handelsstrategieën te bieden.

De Huobi-investering komt op de hielen van OpenOcean’s nieuwe mijlpaal – waarbij het de 200.000 actieve unieke adressen heeft overtroffen, met meer dan 730.000 totale transacties van ongeveer $2 miljard USDT aan cumulatief transactievolume – sinds de lancering in Q3 2020.

Huobi Ventures is een dochteronderneming van Huobi Group, ’s werelds toonaangevende blockchain-bedrijf, dat innovatieve blockchain-projecten ondersteunt door middel van strategische langetermijninvesteringen.

In maart 2021 wist OpenOcean $2 miljoen op te halen bij een groep investeerders onder leiding van Binance. Zo namen de grote partijen Multicoin Capital, CMS Holdings, Kenetic, MarketAcross, LD Capital en Altonomy deel aan de desbetreffende investeringsronde.

In een reactie op de strategische investering zei Cindy, medeoprichter van OpenOcean het volgende:

“Toonaangevende beurzen die zowel in DeFi als in CeFi bouwen, investeren in OpenOcean vanwege de waarde die we brengen als de eerste aggregator die deze twee voorheen geïsoleerde werelden met elkaar verbindt. We hebben nu, naar onze mening, de best mogelijke groep investeerders die ons ondersteunen om onze innovatieve producten en ecosysteemontwikkeling te faciliteren.”

OpenOcean heeft met succes grote DEXen geaggregeerd op BSC, ETH, ETH layer-2, TRON en SOL. Het is ook bezig met het integreren van meer DeFi-protocollen, waaronder Polygon.

In de nabije toekomst zal OpenOcean tevens derivaten, leningen en verzekeringen, gecombineerde margeproducten, opbrengstproducten en intelligente vermogensbeheerdiensten aanbieden.

Over OpenOcean

OpenOcean is een one-stop protocol voor volledige ketenaggregatie dat fungeert als een brug tussen DeFi en CeFi. Het elimineert de fragmentatie die binnen het DeFi-ecosysteem bestaat door gebruikers toegang te geven tot de hele cryptomarkt via een enkele, gebruiksvriendelijke interface. Gebruikers hebben volledige toegang tot geaggregeerde liquiditeit en de beste prijzen van een breed scala aan gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen.

Ga voor meer informatie naar: https://blog.openocean.finance/

Blijf op de hoogte door het te volgen op: Website   |   Twitter   |   Telegram

Contact

Phoebe
contact@openocean.finance

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!