XRP koers

Staat de XRP koers op het punt om te stijgen of te dalen?

De bekende cryptocurrency van het betalingsbedrijf Ripple, XRP, heeft het de afgelopen tijd moeilijk gehad. Nu hebben echter twee veelgevolgde analisten hun vooruitzichten gedeeld voor de cryptocurrency.

We beginnen met de voorspelling van de spraakmakende analist Credible Crypto. Hij vertelde zijn 220.000 volgers op Twitter dat hij gelooft dat XRP het dieptepunt bereikt zou kunnen hebben ten opzichte van Bitcoin (XRP/BTC), aangezien het steun gevonden heeft rond de 0,000015:

“Sommigen roepen op tot nieuwe dieptepunten op XRP/BTC. Hoewel het technisch mogelijk is, denk ik dat een ommekeer van deze regio logischer is, aangezien XRP/USD op een historisch groot ondersteuningsniveau staat.”

De op de voet gevolgde cryptostrateeg bevestigde ook dat hij vasthoudt aan zijn enorme doel van een XRP koers van $20 – $30 vóór het einde van deze huidige bull-cyclus:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 728x120_SPORT_NL_euro-2020.jpg

XRP koers ziet er juist niet goed uit!

De andere analist, bekend als Peter Brandt, heeft echter een heel andere kijk op de XRP koers dan Credible Crypto. Hij gelooft namelijk niet dat er op dit moment een bullish move voor XRP in het verschiet ligt.

Brandt deelde deze week zijn eigen XRP/BTC-analyse op Twitter, waarin hij opriep tot potentiële dieptepunten, aangezien het activum een ​​kop en schouders toppatroon opzet, waardoor het in een vrije val terecht zou kunnen komen:

“Staat Ripple op het punt om in een vloedgolf te veranderen??? XRP/BTC vormt een kop en schouders toppatroon – de voltooiing daarvan zou een absoluut dieptepunt bereiken.”

Zo zie je maar weer, dat er veel verschillende interpretaties mogelijk zijn van dezelfde grafiek. Dit zorgt dan ook voor uiteenlopende voorspellingen op dezelfde cryptocurrency. De tijd zal het uitwijzen welke van de twee analisten gelijk gaat krijgen met zijn analyse.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN