Olyseum lanceert ’s werelds eerste ervaringsgerichte NFT-platform om de band tussen beroemdheden en fans te versterken

Genève, Zwitserland, 28 juni 2021 – Olyseum,

Een door blockchain aangedreven sociaal ecosysteem, dat de betrokkenheid van fans beloont, is verheugd om aan te kondigen dat het ’s werelds eerste, door sterren geleide, ervaringsgerichte NFT (xNFT) -platform heeft gelanceerd.

Het platform heeft tot doel het landschap van fanbetrokkenheid fundamenteel te veranderen door NFT’s naar een hoger niveau te tillen. Olyseum maakt gegamificeerde, authentieke en betekenisvolle interacties tussen beroemdheden en fans mogelijk.

Meer dan 30 sterren, met honderden miljoenen gecombineerde volgers op social media, hadden zich al vóór de officiële lancering bij het platform aangesloten, waaronder de medeoprichters van Olyseum, Carles Puyol en Andrés Iniesta, evenals MotoGP-ster Jorge Martín, motoricoon Toni Bou en 5-sterren Michelinchef Eneko Atxa.

Olyseum stimuleert de sterren door middel van advertentie-inkomsten, sponsoring en de verkoop van ervaringsgerichte NFT’s (xNFT’s). Sterren gebruiken het platform om met hun fans in contact te komen door middel van het maken van content, vaardigheidsuitdagingen en ervaringen. Elke ster heeft zijn eigen “zonnestelsel”, waar fans exclusieve ervaringen kunnen beleven.

Olyseum biedt fans een breed scala aan xNFT’s om uit te kiezen, zodat ze hun eigen collecties kunnen opbouwen, hoger op de ranglijst kunnen komen en exclusieve ervaringen kunnen opdoen met hun favoriete beroemdheden.

Bovendien is Olyseum’s native utility-token OLY vandaag vermeld op de cryptocurrency-beurs Gate.io – een toonaangevende wereldwijde crypto-beurs op het gebied van volume – waardoor het zijn bereik uitbreid tot meer dan 4 miljoen gebruikers in 150 landen.

Olyseum is opgericht door de ervaren computerwetenschapper en neurowetenschapper Carlos Grenoir, die de CEO is, en de wereldwijd bekende cyberbeveiligingsadviseur Kevin Mitnick. Andere oprichters zijn de voormalige FC Barcelona-spelers Carles Puyol, Andrés Iniesta en Iván de la Peña.

Carlos Grenoir, mede-oprichter en CEO van Olyseum, zei het volgende in een reactie op de lancering:

“In het huidige social media-landschap hebben fans enorm veel zicht op de activiteiten van hun favoriete sterren, maar de interactieniveaus zijn extreem beperkt en hebben geen echte inhoud. Terwijl de snel groeiende NFT-ruimte een vruchtbare voedingsbodem biedt voor sterren om hoogwaardige digitale representaties van hun inhoud te ontwikkelen, moet het ervaringsparadigma van de fan-star tot nu toe nog goed worden onderzocht.

Olyseum wil de parameters van fanbetrokkenheid opnieuw definiëren, fans in staat stellen hun fandom te laten valideren, de toegankelijkheid van authentieke sterervaringen vergroten en een locatie creëren voor xNFT-handel en -verhuur. We geven sterren ook de kans om bestaande NFT’s te verrijken en om te zetten in xNFT’s op ons platform. Met ons ongeëvenaarde netwerk van internationale iconen bevindt het xNFT-platform van Olyseum zich in een uitstekende positie om de favoriete marktplaats te worden voor zowel sterren als fans, terwijl het een vertrouwde omgeving biedt voor sterren om te debuteren in de crypto-wereld, hun merk te verheffen en geld te verdienen met hun sterrenkracht.”

Olyseum telt onder zijn belangrijkste investeerders de Crèdit Andorrà Bank, BuyVIP-medeoprichter Gerald Heydenreich, voormalig Rothschild senior adviseur Javier de Rocafort, superhacker Kevin Mitnick, INDITEX-partner Jordi Ballbe en voormalige FC Barcelona-spelers Carles Puyol, Andrés Iniesta en Iván de la Pena.

De belangrijkste tokenhouders van Olyseum zijn Jehan Chu, oprichter van Kenetic Capital en mede-oprichter van Social Alpha Foundation; Patrick Dai, oprichter van Qtum; David Garcia, oprichter van Borderless Capital en Ripio; en Albert Castellana, mede-oprichter van stichting NEM.

OLY is een op ERC-20 gebaseerde token. Het werd in februari gelanceerd op Uniswap. De token is momenteel ook genoteerd op de Gate.io, ProBit en staat op de populaire tracking-websites CoinMarketCap en CoinGecko. Daarnaast is het tevens geïntegreerd in de Oxis- en Monedero-portefeuilles.

Over Olyseum

Olyseum is een door sterren geleid beloningsplatform voor ervaringen en verrijkte non-fungible tokens (NFT’s), waardoor het toegankelijker en meer geld te verdienen is door non-fungible tokens naar een hoger niveau te tillen. Het groeiende aantal sterren van Olyseum is afgestemd op een gemeenschappelijke missie om kansen te creëren voor zinvolle, authentieke interacties met fans en fans te belonen voor hun steun en deelname aan de celebrity-economie. Ga voor meer informatie naar: olyseum.com, olyseum.medium.com en https://olyseum.zendesk.com.

Contact

  • Carlos Grenoir
  • media@olyseum.com

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!