Bitcoin

‘Bitcoin prijs kan ondanks mijn recente aankoop alsnog tot $12.000 dalen’, aldus Suze Orman

Bitcoin (BTC) blijft de aandacht trekken van veel beroemdheden. De populaire financieel adviseur en presentator van CNBC’s ‘The Suze Orman Show’ Suze Orman, maakte in een recent interview met NextAdvisor bekend dat ze $5.000 in Bitcoin heeft geïnvesteerd via PayPal.

Orman had in juni meerdere keren verteld over haar interesse in cryptocurrencies en investering in MicroStrategy. Ze gebruikte MicroStrategy als tussenpersoon voor Bitcoin. Ze merkte op dat ze MicroStrategy aandelen kocht omdat ze dacht dat het makkelijker was dan direct crypto kopen. Orman zei:

“Eerlijk gezegd wist ik voor het grootste deel niet echt hoe ik een grote hoeveelheid Bitcoin moest kopen. Coinbase zat me dwars.”

Orman uitte haar frustratie over de technische aspecten van het kopen en bewaren van BTC, inclusief het maken van een cryptowallet. Verder voegde ze er nog het volgende aan toe:

“Ik heb er een paar gekocht en daarna weer wat verkocht. Het was erg ingewikkeld voor mij. Ik kocht dus MicroStrategy omdat de CEO 100% van zijn werkkapitaal, al het geld dat dit bedrijf had, in BTC stopte. Ik dacht ‘oh als Bitcoin stijgt, zal de prijs van zijn aandeel stijgen’. Dus, dat is hoe Ik heb het gedaan en het aandeel ging van $125 naar $1.030 en dat is waar ik verkocht. Het is nu ongeveer $400.

Bitcoin prijs kan tot $12.000 dalen

De populaire financieel adviseur gaf ook toe dat ze zich zorgen maakt over Bitcoin vanwege de regelgevende druk in China en de Amerikaanse regelgeving. Verder merkte ze op dat ze voor de komende tijd flink wat volatiliteit verwacht en suggereert dat de Bitcoin prijs aanzienlijk kan dalen. Ze zei:

Ik denk dat het absoluut mogelijk is dat het kan dalen vanaf waar we nu zijn. Wellicht terug naar misschien zelfs $12.000 of $15.000, maar als je Bitcoin koopt, koop je het en houd je het nu voor een lange tijd. Ik zie Bitcoin gewoon niet als iets wat je koopt en dan gaat het omhoog, je verkoopt het en dan kan het blijven stijgen en dan mis je het. Ik ben niet van plan om zelfs mijn kleine bedrag te verkopen, wat er ook gebeurt .

Haar laatste advies over beleggen in Bitcoin was:

Ik zou het op dit moment als een serieus speculatieve investering zien en afwachten wat ermee gebeurt. Ik denk zeker dat het een onderdeel van je portefeuille moet zijn, zolang je het je kunt veroorloven om dat geld te verliezen en je het voor de lange termijn vasthoudt.

Eerder zei de Global Chief Investment Officer van Guggenheim Partners, Scott Minerd ook in een interview met CNBC dat de Bitcoin prijs nog veel verder zal dalen. Hij zei dat $10.000 de bodem is voor BTC.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN