Bitcoin nieuws

Whales versturen voor ruim $175 miljoen aan ETH en XRP

Nu de volatiliteit in de cryptocurrency-markt is teruggekeerd, hebben verschillende grote investeerders, ook wel bekend als whales, enorme transacties gedaan in de vorm van Ethereum (ETH) en XRP. Gelukkig worden deze grote transacties allemaal bijgehouden door de bekende blockchain-tracker en analysetool Whale Alert.

Het bekende Twitter-account meldde dat een whale afgelopen donderdag voor meer dan $84 miljoen aan XRP van een onbekende portemonnee naar een andere onbekende portemonnee stuurde.

Op dezelfde dag verstuurde een andere whale 50.000 ETH, ter waarde van bijna $91 miljoen, van een onbekende portemonnee naar een afzonderlijke onbekende portemonnee.

De afzender van de laatstgenoemde heeft echter nog steeds meer dan $50 miljoen aan Ethereum in zijn portemonnee en meer dan $112 miljoen aan andere ERC20-tokens. De meeste cryptocurrencies van deze ‘mega-whale’ zijn ofwel in de vorm van Wrapped Bitcoin (WBTC) of in stablecoins zoals USD Coin (USDC) en Tether (USDT).

Wat verder opvalt is dat de ontvangende portemonnee de 50.000 ETH vrijwel onmiddellijk weer verstuurde naar een andere crypto-whale met meer dan $672 miljoen aan altcoins.

Hoewel dit bedrag niet overgemaakt is naar beurzen, is het toch opvallend om zulke grote bedragen verstuurd te zien worden. We zijn benieuwd wat precies de aanleiding is van deze grote transacties en of de munten uiteindelijk toch nog naar de beurs verstuurd worden om verkocht te worden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN