ETH

Wat Ethereum handelaren moeten weten!

De Ethereum (ETH) koers is kortstondig boven $2.000 gestegen en een herstel van de meest recente crash is waar de meeste Ethereum investeerders naar uitkijken. We zijn in ieder geval nog ver verwijderd van het hoogste punt ooit van ETH: $4.372.

De recente crash in crypto heeft voor flinke angst gezorgd onder investeerders en dat is één van de dingen die het team van Santiment opviel. Santiment wees erop dat het sentiment van ETH-handelaars het laagst is sinds juni 2018. Het team van Santiment deelde de onderstaande grafiek en zei:

“De perceptie van Ethereum hier op Twitter is op het laagste niveau sinds juni 2018. Angst heeft de cryptomarkten duidelijk in zijn greep. BTC wordt gezien als de ‘veilige haven’ naarmate zijn dominantie is gegroeid, waardoor altcoins stiekem goed kunnen zijn.”

Ethereum

Ondanks dat het sentiment gedaald is blijft ETH verder ontwikkelen. Zo is onlangs het goede nieuws naar buiten gekomen dat het eerste testnet van de langverwachte Ethereum-upgrade, EIP-1559, met succes is gelanceerd. De EIP-1559 upgrade zal er voor zorgen dat de transactiekosten op het netwerk verlaagd zullen worden. Deze upgrade is veelbelovend voor ETH en kan een katalysator zijn voor de Ethereum koers.

Ethereum koers kan richting $2.3000 stijgen

Toch lijkt het er volgens het team van Crypterium Analytics op korte termijn allemaal wat positiever uit te zien voor de Ethereum koers. De analisten van Crypterium merkten op dat de kans groot is dat ETH op korte termijn weer richting $2.300 kan stijgen.

Ook de mannen van CryptoCoinTalk gaven hun visie op de Ethereum koers. Ze gaven het volgende aan:

“Ethereum ziet er niet slecht uit op de weekgrafiek, maar is sterk afhankelijk van de Bitcoin koers. We hebben een zogenaamde ‘swingfailure pattern’ in de support gemaakt, wat bullish is. Momenteel kijkt CryptoCoinTalk naar een beweging richting het midden van de range en mogelijk zelfs de bovenkant van de range.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN