Coinbase aandelen

Coinbase aandelenkoers bereikt een dieptepunt

Naast dat de nummer één cryptocurrency van dit moment een flinke daling meegemaakt heeft, staat de aandelenkoers van de bekende Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase ook op een historisch dieptepunt.

Coinbase werd op 14 april genoteerd op Nasdaq en werd het eerste grote cryptocurrency-bedrijf in de Verenigde Staten naar de beurs ging.

De Coinbase-aandelen zijn momenteel met 49% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit van bijna $430, dat bereikt werd op de eerste dag van de officiële beursgang. Het aandeel handelt op het moment van schrijven op iets minder dan $220 en bereikte zelfs een dieptepunt van $210 op maandag.

Ondanks deze volatiliteit blijft vermogensbeheerder Ark Invest erg optimistisch over het aandeel, zoals The Block onlangs meldde. De CEO van Ark Invest, Cathie Wood, gaf onlangs nog aan dat het bedrijf meer àandelen gekocht had. Het bedrijf heeft tot nu toe in totaal bijna 7 miljoen Coinbase-aandelen, ter waarde van meer dan $1,5 miljard tegen huidige prijzen.

Cathie Wood en haar team hebben Coinbase-aandelen gekocht omdat ze geloven in de toekomst van Bitcoin als zowel een activaklasse als een waardeopslag. Gezien de fantastische Q1-prestaties en Q2-projecties van Coinbase, zullen de 2021-cijfers van het bedrijf er hoogstwaarschijnlijk uitstekend uitzien, waardoor de waarderingsratio’s er fantastisch uitzien. De grote vraag is of het zijn indrukwekkende tempo kan volhouden, aangezien de cryptocurrency-markt er momenteel niet goed uitziet.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN