Crypto Nieuws

Panther Protocol haalt $8 miljoen op om interoperabele privacy naar DeFi te brengen

Midtown, Gibraltar, 1 juni 2021,

Panther Protocol kondigt met trots de succesvolle afronding aan van zijn onderhandse verkoop voor een bedrag van $8 miljoen van meer dan 140 investeerders. Dit benadrukt de behoefte aan privacyoplossingen in de DeFi-industrie.

Wat is Panther Protocol?

Panther Protocol is een interoperabele privacyoplossing die is gericht op de behoeften van DeFi-handelaren en -investeerders. Vanwege het onveranderlijke en transparante karakter van openbare blockchains, zijn DeFi-gebruikers onderworpen aan toezicht en economische spionage. Er is veel vraag naar transactionele privacy, omdat het retail, whales en institutionele gebruikers in staat stelt hun concurrentievoordelen te beschermen door tegenstanders niet toe te staan ​​hun strategieën te reverse-engineeren en voorop te lopen. Handelaren verliezen hun alfa-status heel snel in DeFi en een van Panthers sterkste waardeproposities is om handelaren te helpen die alfa’s te beschermen.

De oprichters zijn Oliver Gale, serie-ondernemer en CBDC-pionier, en Dr. Anish Mohammed, cryptograaf en Zero Knowledge Proofs-goeroe, Protocol Architect van verschillende opmerkelijke projecten, vroege adviseur van Ripple en één van de recensenten van de Ethereum Orange Paper.

Panther introduceert zAssets

Panther Protocol stelt gebruikers in staat om volledig gedekte privé-activa, genaamd zAssets, te creëren, privé-synthetische elementen van elk digitaal activum – denk aan zBTC, zETH en zUSD. Gebruikers deponeren hun digitale activa in een kluis en ontvangen zAssets in hun Panther-portemonnee. Dergelijke zAssets kunnen vertrouwelijk via het Panther-netwerk worden gerouteerd voor gebruik in DeFi.

Privacy is key

Een veelbelovende eigenschap van Panther is selectieve privé-disclosures, die een game changer kunnen zijn die het privacy- en compliance-dilemma oplost. Naast het feit dat gebruikers de mogelijkheid krijgen om volledig privé te gaan, zullen er verschillende niveaus van openbaarmaking beschikbaar zijn. Een daarvan, Zero-knowledge disclosures genaamd, stelt gebruikers in staat om naleving te bewijzen zonder enige onderliggende gegevens te verstrekken. Hiervoor maakt het gebruik van Zero Knowledge Proof-technologie en trustproviders, een nieuwe gedecentraliseerde architectuur voor privacy en vertrouwen, waarmee de basis wordt gelegd voor institutionele spelers om in te stappen DeFi zonder u zorgen te hoeven maken over privacy en compliance, twee knelpunten die institutionele blootstelling aan gedecentraliseerde finance belemmeren. Dit is allemaal mogelijk zonder iets over de transactie zelf te hoeven onthullen (afzender, ontvanger, bedragen, metadata – dat blijft allemaal privé).

Panther Protocol CEO en mede-oprichter Oliver Gale zei het volgende hierover:

“Wij geloven dat zAssets een steeds groter wordende activaklasse zal worden voor gebruikers die hun transacties en strategieën willen zoals ze altijd hadden moeten zijn: privé. Stablecoins, utility-tokens en NFT’s worden allemaal doordrenkt met privacy. Institutionele DeFi en Web3 vereisen privacy om legacy-systemen op te schalen en te verstoren. Ons hele team is enthousiast over de overweldigend positieve reacties op onze waardepropositie. Deze succesvolle fondsenwervingsrondes stellen ons in staat om een ​​groeiend team van rockstars in cryptografie, technologie en product uit te breiden.”

Veel interesse vanuit VC’s

Er waren meer dan 140 VC’s en ecosysteemdeelnemers betrokken bij de privérondes, een aantal dat wijst op de brede interesse in DeFi-privacy. Bedrijven van over de hele wereld, zoals Rarestone Capital, Master Ventures, DeepVentures, Moonwhale, Alphabit Fund, Ex Network, MarketAcross, NextGen, Protocol Ventures, Titans Ventures, Insignious Capital, Kosmos VC, Ellipti, BlockArk, A195 Capital, Aquablock, AU21, Arcanum Capital, LunarStation, DutchCryptoInvestors, EscolaCripto, GenBlock Capital, Defiants, Netzero, Black Dragon, CSP DAO Network, Berezka DAO, Skynet en BaseTwo waren enkele van de eerste bijdragers.

Na deze succesvolle privérondes zal Panther Protocol in het derde kwartaal een openbare verkoop aanbieden. Meer details over de openbare verkoop zullen via de officiële sociale kanalen worden aangekondigd.

Ga voor meer informatie over Panther naar https://pantherprotocol.io/

Volg onze updates op sociale media, https://twitter.com/ZkPanther, https://www.linkedin.com/company/zkpanther/

Contact

Jillian Godsil
jgodsil@pantherprotocol.io

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN