Bitcoin mining

Daymak Spiritus zal de eerste elektrische auto worden waarmee je Bitcoin kan minen

Daymak Inc., een nog vrij onbekende fabrikant van lichte elektrische voertuigen (LEV’s), heeft vandaag aangekondigd dat de aankomende elektrische auto, genaamd Spiritus Daymak Nebula, Daymak’s uitgebreide cryptocurrency-infrastructuur zal omvatten. De Spiritus, die zal worden gelanceerd in 2023, zal de eerste auto zijn die in staat is om Bitcoin te minen, volgens een persbericht van de autofabrikant.

De technologie, waarop patent is aangevraagd, zou de eerste in zijn soort zijn en een belangrijke mijlpaal betekenen in de innovatie rond Bitcoin-mining.

Als een emissievrije dagelijks voertuit, met oplaadmogelijkheden op zonne-energie, verandert de infrastructuur van Nebula de Spiritus-voertuigen van Daymak in milieuvriendelijke crypto-mining-nodes, wat een ongekende mijlpaal is in de snelle evolutie van blockchain-technologie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Binance-GIF.gif

Het persbericht ging verder met:

“De Spiritus-auto is voor degenen die meer willen in het leven, en we doen er alles aan om onze klanten voorop te stellen. We stellen ons een toekomst voor waarin uw snelwegtol, uw parkeerplaats en uw drive-in bestelling direct met crypto worden betaald. Uw online facturen en uw bankzaken kunnen worden afgehandeld via hetzelfde softwareplatform dat in crypto wordt betaald. En terwijl de meeste voertuigen afschrijven terwijl ze in uw garage staan, zal de Nebula Miner u geld opleveren terwijl uw Spiritus geparkeerd staat. De mogelijke toepassingen zijn eindeloos.”

Over Daymak Inc.

Daymak, Inc, opgericht in 2002 met het hoofdkantoor in Toronto, is een pionier op het gebied van persoonlijke lichte elektrische voertuigen (LEV’s). Daymak heeft een wereldwijd distributienetwerk van wereldklasse met 150 dealers en grootwinkelbedrijven zoals Walmart, Costco en Best Buy. Daymak is de nummer één distributeur en ontwikkelaar van LEV’s in Canada met meer dan 100.000 verkochte voertuigen, en staat bekend om zijn geavanceerde ontwerpen zoals ‘s werelds eerste volledig draadloze e-bike en Canada’s eerste off-road e-bike op zonne-energie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN