Ripple

Verzoekschrift om Ripple-rechtszaak te beëindigen ingediend bij SEC

XRP-houders hebben bij Gary Gensler, hoofd van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), een verzoekschrift ingediend om de rechtszaak tegen het blockchainbedrijf Ripple Labs te beëindigen.

Crypto and Policy-oprichter Thomas Hodge heeft met succes 30.000 handtekeningen verkregen voor een petitie waarin de SEC wordt verzocht de rechtszaak tegen Ripple te beëindigen, waarin de toezichthouder het bedrijf beschuldigt van het verkopen van ongeautoriseerde effecten in de vorm van XRP.

In de petitie wordt beweert dat de SEC, een bureau dat als doel heeft investeerders te beschermen, onnodige schade heeft toegebracht aan XRP-houders door juridische stappen te ondernemen tegen Ripple, waardoor XRP miljarden dollars aan waarde heeft verloren. Indieners dringen er dan ook bij de SEC op aan om de rechtszaak te beëindigen en hun strategie omtrent de cryptocurrency-industrie te heroverwegen:

“Beëindig de Ripple-rechtszaak en stop de SEC om cryptocurrency-regels te verzinnen door middel van rechtszaken in plaats van deze regels correct te schrijven, met publieke input en in overleg met het Amerikaanse Congres.”

Het verzoekschrift vraagt ​​ook dat de intentie achter de rechtszaak wordt onderzocht door inspecteur-generaal Carl Hoecker:

“Verzoek de SEC-inspecteur-generaal om een ​​grondig onderzoek uit te voeren naar de zaken die hebben geleid tot de last-minute rechtszaak tegen Ripple, ingediend op de laatste dag in functie door voormalig SEC-voorzitter Jay Clayton. We eisen een onderzoek dat volledig duidelijk maakt of de SEC de belangen van iemand anders beschermde, in plaats van particuliere beleggers, toen de Ripple-rechtszaak in december 2020 werd aangespannen.”

Hodge heeft afgelopen vrijdag de petitie met 30.000 handtekeningen ingediend bij het kantoor van Gary Gensler. We zijn benieuwd wat de reactie gaat zijn van de Amerikaanse toezichthouder.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN