Cryptocurrency stijgen

Deze cryptocurrency kan de komende weken flink gaan stijgen, aldus Scott Melker

De bekende cryptocurrency-handelaar en analist Scott Melker heeft in een recente video aangegeven dat hij de Ethereum-concurrent EOS nauwlettend in de gaten houdt. Hij gaf aan dat hij denkt dat de munt net met zijn opwaartse trend begonnen is ten opzichte van Bitcoin (EOS/BTC), na ruim drie jaar stil te hebben gelegen.

Hij gaf het volgende aan:

“Ik heb EOS gekocht. Ik kan niet geloven dat ik dat zei, maar ik heb EOS gekocht, want kijk ernaar. De grootste volumekaars ooit op de week die een weerstand doorbreekt die al sinds het hoogste punt ooit bestaat. Een, twee, drie aanrakingen [op de diagonale weerstand] en dan een absoluut overtuigende beweging erdoorheen.”

De beweging van de EOS koers heeft voornamelijk te maken met het feit dat Block.one, het ontwikkelingsbedrijf achter het project, aangekondigd heeft dat het een eigen beurs gaat lanceren, genaamd Bullish. De beurs zal naar verluidt de kenmerken van traditionele beurzen combineren met de voordelen van gedecentraliseerde finance (DeFi). Daarnaast zal de beurs natuurlijk gebruikmaken van de blockchain-technologie van EOS.

ProBit

Als gevolg van deze stijging, gaf Melker aan dat de munt flink kan gaan stijgen op zijn BTC-paar. Hij voorspelde dat dit kan oplopen tot 0,0018, wat neerkomt op een potentiële winst van 650% ten opzichte van de huidige waarde van 0,00024.

EOS is echter niet de enige munt waar de analist bullish op is. Zo gaf hij aan dat hij optimistisch over twee andere “dinomunten” of altcoins die voorlopers waren tijdens de bullmarkt van 2017, maar sindsdien een gebrek aan actie hebben gezien.

“XRP-weerstand verbroken, omhoog. Er zijn er een paar die het nog niet hebben gedaan. Bitcoin Cash (BCH/BTC) is een large-cap die het net heeft gedaan. TRX (TRON/BTC) is een large-cap die het net heeft gedaan. Deze zijn nog niet teruggekomen om [weerstand] opnieuw te testen.”

Melker voorspelt dat BCH/BTC en TRON/BTC waarschijnlijk in de voetsporen zullen treden van XRP (XRP/BTC), Ethereum (ETH/BTC) en Litecoin (LTC/BTC), die de afgelopen paar weken allemaal enorme winsten hebben geboekt ten opzichte van Bitcoin.

Hij sloot af met:

“We kunnen de SafeMoons, de Shiba Inus (SHIB), de TikTok-munten en wat dan ook verhandelen. Luister, ik hou van mezelf met een paar shit munten, maar wekenlang was de gemakkelijkste handel natuurlijk in deze grote dinosauriërs en dat ga ik doen totdat het niet meer kan.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN