Bitcoin

Bitcoin koers kan binnen 5 jaar $250.000 bereiken, volgens oprichter van Morgan Creek

De CEO van Morgan Creek Capital Management, Mark Yusko, heeft in een recent interview met CNBC gezegd dat de Bitcoin (BTC) koers binnen vijf jaar richting $250.000 kan stijgen. Yusko merkte ook op dat veel investeerders de potentie van Bitcoin onderschatten.

De koningsmunt doet het dit jaar uitstekend. Begin dit jaar bewoog de koningsmunt nog onder $30.000 en in het midden van april bereikte de Bitcoin koers bijna $65.000. Een stijging van meer dan 100%. Ondanks dat de Bitcoin koers nu onder $60.000 beweegt, is Yusko van mening dat Bitcoin in de komende jaren flink zal stijgen.

Correlatie tussen Bitcoin en goud

De CEO van morgan Creek deed zijn Bitcoin koers voorspelling op basis van de correlatie tussen Bitcoin en goud. Hij zei dat als Bitcoin bijna de geldwaarde van goud bereikt de prijs van Bitcoin ongeveer $250.000 zal bedragen. Yusko zei:

“Bitcoin is digitaal goud, en als het die monetaire waarde van goud nadert op $4 biljoen, krijg je die waarde van $250.000. Als we helemaal naar al het goud zouden gaan, inclusief juwelen en baren en munten, dan zou Bitcoin wel $8 biljoen van waarde kunnen hebben, en waarschijnlijk dichter bij $500.000 komen.”

ProBit
=

De CEO van Morgan Creek ging verder met dat Bitcoin veel meer is dan alleen een munt met waarde. Hij vertelde dat Bitcoin ook een succesvol netwerk heeft en veel beleggers het actief onderwaarderen en de ware potentie ervan niet begrijpen. Yusko zei:

“Dit is een netwerk en netwerken groeien exponentieel. Dit is het snelste netwerk in de geschiedenis tot een biljoen dollar aan waarde, precies na FAANGS dat duurde, je weet 15 tot 20 jaar, afhankelijk van naar welk netwerk je kijkt.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Wat mensen missen, is dat dit een technologische evolutie van rekenkracht is die niet weggaat. Het is een krachtig computernetwerk dat het basisprotocol gaat worden voor het internet van waarde.”

Yusko: Dogecoin is nutteloos

Verschillende altcoins zijn in de afgelopen maanden flink gestegen. Hoewel hij hun recente vooruitgang erkende, zei Yusko dat er slechts enkele altcoins zullen slagen. Dogecoin is een van de munten die in de afgelopen maanden flink is gestegen. Yusko is minder positief over DOGE en noemde de meme-cryptocurrency nutteloos.

“Dus ja, er is ruimte voor een aantal protocollen om te overleven, maar er zijn duizenden munten. DOGE is een van de munten die in een categorie van munten zit die echt nutteloos zijn. Het zijn gewoon utility-tokens die geen onderliggende waarde of use-case hebben en die uiteindelijk zullen verdwijnen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN