Binance Nieuws

Dagelijkse transacties op de Binance Smart Chain bereikt nieuw hoogtepunt

De Binance Smart Chain (BSC) is in de afgelopen maanden flink gegroeid. Het aantal dagelijkse transacties op de Binance Smart Chain is sinds begin februari met meer dan 10 keer gestegen. Op 3 mei bereikte het aantal dagelijkse transacties een nieuw hoogtepunt van 9,168 miljoen. Bovendien verwerkt de Binance Smart Chain sinds 20 april meer dan 7 miljoen aan transacties per dag, zoals te zien is op de volgende afbeelding afkomstig van bscscan.com.

Binance Smart Chain

De Binance Smart Chain is inmiddels één van de meest gerespecteerde blockchain-netwerken in de branche en wordt gebruikt voor blockchain-applicaties en het maken van nieuwe digitale activa. Het netwerk staat bekend om zijn hoge transactiesnelheid en veelzijdigheid in termen van de applicaties die erop worden gebouwd.

Binance Smart Chain enorm populair

Om te begrijpen hoe populair de Binance Smart Chain op dit moment is, vergelijken we het met de Ethereum blockchain. De BSC heeft op 8 mei 8,431,492 transacties verwerkt en de Ethereum blockchain 1,710,882. Het aantal dagelijkse transacties dat de BSC verwerkt is meer dan 4 keer zoveel dan de Ethereum blockchain.

Ook bereikte het aantal nieuwe unieke adressen op de Binance Smart Chain onlangs een nieuw hoogtepunt. Het aantal unieke adressen bereikte op 8 mei meer dan 70,3 miljoen adressen. Bovendien zien we in de onderstaande afbeelding dat er een flinke stijging in aantal unieke adressen is sinds midden februari.

Binance Smart Chain

Er zijn een aantal redenen die kunnen worden toegeschreven aan deze groei, zoals het feit dat de transactiekosten op de Binance Smart Chain veel goedkoper zijn dan veel bestaande blockchains. Dit is een enorme belangrijke factor voor projecten die een blockchain kiezen om op te bouwen. Het is echter wel zo dat de BSC momenteel gecentraliseerd is in tegenstelling tot veel andere blockchains.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN