Bitcoin koers

Whales halen meer dan $1 miljard aan BTC van beurzen

Cryptocurrency-analist Will Clemente heeft op onthuld dat grote investeerders enorme hoeveelheden Bitcoin (BTC) blijven verzamelen. In een nieuwe tweet zei de analist dat hij een mysterieuze entiteit heeft opgemerkt die de grootste Bitcoin-opname heeft uitgevoerd in de afgelopen drie weken. Hij tweette het volgende:

“Whoa … Glassnode meldde eerder vandaag een enorme terugtrekking uit beurzen van in totaal 11.504 #BTC ($667M).

Dit is de grootste overdracht in de keten in drie weken. Wie zou het deze keer kunnen zijn?”

In een afzonderlijke tweet voegde Clemente eraan toe dat hij, in een tijdsbestek van enkele minuten, getuige was van de verplaatsing van 6.056 BTC ter waarde van $331,80 miljoen.

Al met al benadrukte de analist dat in totaal 18.084 BTC, ter waarde van $1,04 miljard, in een tijdsbestek van 24 uur van beurzen werd gehaald, wat hem reden geeft om te stellen dat “binnenkort enkele serieuze aankondigingen zullen worden gedaan”.

ProBit

Andere bullish factoren spelen ook mee

Naast de enorme opnames van Bitcoin, merkte Clemente ook op dat hij enkele andere bullish indicatoren op de keten ziet. Zo zag hij, voorafgaand aan de terugtrekking van de enorme BTC-voorraad, een enorme instroom van USDT (Tether) naar beurzen (ter waarde van honderden miljoenen dollars), wat suggereert dat beleggers zich voorbereiden om cryptocurrencies te kopen. Hij tweette het volgende:

“Ik heb weer een enorme partij Tether gezien die naar beurzen is verplaatst voor een totaalbedrag van $405.845.835. Er worden serieuze aankopen gedaan. Welke instelling zou het deze keer kunnen zijn? “

Bovenop de enorme toestroom van stablecoins op beurzen, merkte Clemente op dat het aantal Bitcoin-accumulatieadressen, een statistiek die het aantal adressen laat zien dat ten minste drie inkomende transacties heeft en nooit BTC heeft uitgegeven terwijl het actief was in de afgelopen zeven jaar, zich midden in een parabolische groei bevindt:

“Wauw, weer een stap omhoog in Bitcoin Accumulation Addresses. Alleen maar omhoog.”

Clemente keek tot slot ook ook naar de activiteit van miners. Volgens de on-chain analist houden miners hun BTC-voorraad op een niveau dat nog nooit eerder in een bullmarkt gezien is:

“Deze niveaus van Bitcoin Miner Accumulation zijn ongekend in een bullmarkt. Dit geldt met name voor de enorme toename die de afgelopen maand in de keten is waargenomen. Miners stapelen het [BTC] zwaar op.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN