XRP koers

Steeds meer grote investeerders kopen XRP

Ripple, en zijn cryptocurrency XRP, zijn de afgelopen maanden vaak in het nieuws geweest. Meestal had dit te maken met de lopende rechtszaak waar het bedrijf verwikkeld in is tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Hierdoor is de XRP koers erg volatiel geweest, echter is de munt in de afgelopen weken bezig geweest met een wederopstanding.

Deze ‘buzz’ lijkt echter aangewakkerd te zijn door de zogenaamde XRP-whales op de markt. In feite hebben deze grote investeerders de afgelopen dagen enorme hoeveelheden van de token verzameld. De statistieken van Santiment bevestigen dit feit en technisch analist / on-chain analist, Ali Martinez, reageerde op deze gegevens als volgt:

“XRP-whales zijn in een koopgolf terechtgekomen. Santiment onthult dat 19 nieuwe adressen met meer dan 1.000.000 XRP zich sinds 23 april bij het netwerk hebben aangesloten. Verdere opwaartse druk zou deze cryptocurrency naar nieuwe jaarlijkse hoogtepunten kunnen duwen.”

ProBit

De stijging van het aantal “grote investeerders” in de XRP-markt is zodanig dat deze whales nu meer dan $1,4 miljard in hun bezit hebben. De koopgolf heeft ook een positief effect gehad op de cryptomarkt in het algemeen, waarbij de altcoin de afgelopen maanden vaak de altcoin-rally leidde.

Op het moment van de schrijven is de cryptocurrency al met ongeveer 47 procent gestegen in de afgelopen 7 dagen. De verschillende beurzen die XRP opnieuw op hun platforms genoteerd hebben, vanwege een sterke stijging van de vraag, hebben mogelijk ook een cruciale rol gespeeld in de aanhoudende rally van de munt. Tevens hebben de recente ontwikkelingen in de lopende rechtszaak ook een positieve invloed op de XRP koers.

Whales die XRP opkopen, zijn waarschijnlijk echter de belangrijkste drijvende factor geweest achter de koersstijging van de cryptocurrency. Het aantal adressen met meer dan 1.000.000 XRP schoot met 1,25 procent omhoog en bijna 19 whales hebben zich in deze periode bij het netwerk aangesloten, wat laat zien dat XRP steeds grotere ogen weet aan te trekken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN