Bitcoin koers

DoopieCash: HEDGEN | verlies beperken, winst maximaliseren!

Je wil graag een zo hoog mogelijk rendement behalen met dan wel tegen een zo laag mogelijk risico. Eén techniek die hierbij kan helpen is hedging. Hedgen is het afdekken van risico. In deze video bespreken we verschillende manieren waarop je zelf kunt hedgen.

Bekijk de video hieronder en vergeet niet te abonneren op hun kanaal.

Wie is DoopieCash?

DoopieCash is één van de grootste en meest actieve crypto community van Nederland. DoopieCash plaatst video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig met het traden van cryptocurrency, waaronder Bitcoin, kan beginnen. Daarnaast bieden zij voor de serieuze investeerder of trader verschillende services.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN