Bitcoin koers

77.000 Bitcoin opties verlopen op vrijdag 30 april

De Bitcoin optiemarkt zal op vrijdag 30 april een grote hoeveelheid aan Bitcoin optiecontracten zien aflopen. Volgens Skew lopen er vrijdag namelijk 77.000 optiecontracten af ter waarde van meer dan $4 miljard.

Skew tweette:

“77k Bitcoin opties die deze week vervallen.”

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

“Dit is een zeer grote indicator in vergelijking met andere vervaldata, wat een aanzienlijke impact kan hebben op de markt”, antwoordde een persoon op de tweet van Skew. Gegevens op Skew.com laten zien dat een groot aandeel van Bitcoin opties op Deribit verlopen.

Opties zijn derivatencontracten op basis van de waarde van het onderliggende instrument. Een calloptie (bullish bet) geeft de houder het recht, maar niet de verplichting om het actief tegen een specifieke prijs op of vóór de vooraf bepaalde datum te kopen. Ondertussen vertegenwoordigt een putoptie (bearish bet) het recht om te verkopen.

Het aantal Bitcoin opties dat op 30 april komt te vervallen is aanzienlijk hoog. De kans dat de volatiliteit in de aankomende dagen toeneemt is erg groot en het wordt interessant om te zien wat voor effect het precies op de Bitcoin koers zal hebben. Houd er rekening mee dat het niet makkelijk is om te bepalen of dit goed of slecht zal uitvallen voor de Bitcoin koers.

ProBit

$47.000 is een belangrijk niveau voor Bitcoin

Een cryptohandelaar vertelde onlangs dat hij niet verwacht dat de Bitcoin koers nog onder de $47.000 zal dalen, aangezien dit een belangrijk ondersteuningsniveau is geweest in de afgelopen maanden. Hij gaf verder ook aan dat een correctie redelijk gezond is voor de markt. De Bitcoin koers daalde vorige week met meer dan $15.000 en kwam onder het $50.000 niveau terecht. Velen zagen deze BTC koersdip als een unieke kans om bij te kopen. Dit gebeurde en was te zien aan de grote hoeveelheden dollars aan stablecoins die op cryptocurrency exchanges werden gestort.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN