Altcoin nieuws

Deze drie altcoins zijn flink ondergewaardeerd, aldus analist

In een recente video op het YouTube-kanaal Chico Crypto identificeerde de bekende analist Tyler Swope drie altcoins die, volgens hem, erg ondergewaardeerd zijn.

FORTH heeft veel potentie

De handelaar begon zijn lijst met Ampleforth’s recentelijk gelanceerde governance-token FORTH. Hoewel het AMPL-token van Ampleforth al bestaat sinds 2019, is FORTH net gelanceerd en snel genoteerd op de bekendste Amerikaanse crypto-exchange Coinbase.

Swope merkte op dat Ampleforth Geyser v2-contracts binnenkort uitkomen, waarschijnlijk vlak voordat de nieuwste versie van Uniswap op 5 mei wordt gelanceerd. Hij zei het volgende hierover:

“Jongens, hun v2 is nog niet vrijgegeven van AMPL. Zoals blijkt uit de Alchemist Coin (MIST), deze contracten maken zich klaar om game-changing multi-stake NFT-kluizen (non-fungible token) te worden, die misschien wel perfect bij Uniswap v3 passen.”

De FORTH-token van Ampleforth staat momenteel op de 188ste plek op basis van marktkapitalisatie en heeft een waardering van ongeveer $356 miljoen.

ProBit

Deze twee tokens moet je ook in de gaten houden

De volgende ondergewaardeerde asset die Swope noemt, is het cloudgebaseerde integratieprogramma Unibright (UBT). De analist duikt diep om een ​​indrukwekkend vermoedelijk partnerschap tussen CONA (Coke One North America) en Unibright aan het licht te brengen. Swope stelt dat Unibright CONA zal helpen bij het tokeniseren van facturen in zakelijke applicaties.

Het laatste project van Swope is de blockchain supply chain tracker Morpheus Network (MRPH), die de wereldwijde handelssector bedient. Hij gaf aan dat hij gelooft dat Morpheus op het punt staat een samenwerking aan te gaan met Coca-Cola FEMSA.

Unibright heeft op het moment van schrijven een waardering van $247 miljoen, en staat op plek 204 op basis van van marktkapitalisatie. Morpheus is op zijn beurt de kleinste activa, met een waarde van $80 miljoen, waardoor het op plek 339 staat.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN