Bitcoin

Altcoin seizoen is hier, doe dit om je cryptowinsten met X10 uit te breiden!

Het altcoin seizoen is aangebroken en dus moet je ervoor zorgen dat je jouw kans niet mist. Altcoin munten ondergaan serieuze actie en overtreffen nu Bitcoin.

De lagere marktkapitalisatie altcoins hebben historisch gezien moeite hun momentum op de lange termijn vast te houden. Hoewel ze hun sterkste prestaties sinds 2017 laten zien, brengen zelfs de hoogste kapitalisaties in de nasleep van de Bitcoin rally een groot risico met zich mee. Dit komt omdat de cryptomarkten zo waanzinnig volatiel zijn.

Om het meeste geld te verdienen met de huidige cryptogolf, is het simpelweg kopen van altcoins en ze vervolgens verkopen wanneer de prijs begint te dalen niet de oplossing. Je wilt niet 24 uur per dag, 7 dagen per week aan je scherm geplakt zitten en ineens alles verliezen als het altcoin seizoen overgaat naar het “depressie-seizoen”.

Je hebt een strategie nodig met bijna geen risico waarmee je op lange termijn veilig en met minimale inspanning een enorm rendement kunt behalen. Die strategie is crypto-arbitrage.

Maak aanzienlijk winst gedurende het altcoin seizoen

Crypto-arbitrage wordt algemeen erkend en niet alleen door crypto-investeerders, maar ook door de bredere financiële gemeenschap als één van de vormen van beleggen met het laagste risico. Het wordt gebruikt door beleggingsondernemingen, hedgefondsen, particuliere beleggers en financiële instellingen en is een standaardelement van veel traditionele portefeuilles.

ArbiSmart

De reden dat het bijna geen enkel risico met zich meebrengt, is dat het niet afhankelijk is van de volatiliteit van de cryptomarkt om winst te maken. In plaats daarvan genereert crypto-arbitrage een rendement door gebruik te maken van tijdelijke prijsverschillen tussen beurzen. Dit zijn korte gevallen waarin, soms voor een seconde, een cryptocurrency tegelijkertijd beschikbaar is tegen verschillende prijzen. Om te zien wat dit in de praktijk betekent, nemen we als voorbeeld ArbiSmart, een van de meer populaire, gelicentieerde crypto-arbitrageplatforms.

ArbiSmart is, net als andere dergelijke platforms, volledig geautomatiseerd, omdat geen mens de snelheid en efficiëntie heeft die nodig is om handmatig te profiteren van crypto-arbitragemogelijkheden. Het op AI gebaseerde algoritme van het bedrijf is verbonden met 35 verschillende beurzen die het 24/7 bewaakt en honderden cryptocurrencies tegelijkertijd volgt om prijsverschillen op te sporen en te exploiteren, voor rendementen die oplopen tot 45%.

Hoe zit het met winsten op lange termijn?

Hoewel er veel ondergewaardeerde altcoins zijn met een sterk groeipotentieel, hebben de meeste niet de levensduur van Bitcoin of Ethereum. Bovendien kan het een risicovolle gok zijn om andere munten te investeren. Crypto-arbitrage daarentegen biedt betrouwbare winsten op de lange termijn.

ArbiSmart

Bij ArbiSmart kun je genieten van een gegarandeerd rendement vanaf 10,8% en oplopend tot 45%, afhankelijk van het bedrag dat je hebt geïnvesteerd. Het staat allemaal duidelijk en transparant op de Accounts-pagina, waar je jouw ROI per maand en per jaar kunt zien, op basis van jouw accountniveau. Op de lange termijn zijn er extra winsten, verdiend met samengestelde rente en met de gestaag stijgende waarde van RBIS, het native token van ArbiSmart.

Wanneer je je registreert en ofwel fiat of cryptocurrency stort op het platform, wordt jouw geld automatisch omgezet in RBIS. Jouw taak is nu geklaard en het platform neemt het over en gebruikt jouw kapitaal om namens jou te handelen in crypto-arbitrage. Je kunt de voortgang van jouw investering volgen en op elk moment geld storten of opnemen in EUR, BTC, ETH of USDT.

Zolang jouw geld echter wordt gebruikt om op het platform te handelen, verdien je meerwaarde op de groei van het RBIS-token, dat jaar na jaar gestaag in waarde stijgt. De munt is al 210% meer waard dan toen hij werd geïntroduceerd en zal naar verwachting tegen het einde van 2021 nog veel meer toenemen, op basis van de aanhoudende groei van het bedrijf.

Hoe kan ik voorkomen dat ik word opgelicht?

De gevaren van cryptohandel beperken zich niet tot onvoorspelbare en dramatische prijsbewegingen op de beurzen. De digitale valuta markt heeft vrijwel geen regelgevend toezicht. Veel regeringen zijn traag zijn geweest met het opstellen van wetgeving en hadden de snelle ontwikkelingen in de crypto-ruimte wellicht niet verwacht.

Marktactiviteit kan volledig anoniem zijn, transacties zijn onomkeerbaar en de bescherming is beperkt, waardoor een aantrekkelijke omgeving wordt gecreëerd voor fraudeurs en hackers. Om deze reden moet je volledig voorbereid zijn voordat je de cryptomarkten betreedt en alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen.

ArbiSmart

Dit houdt in de eerste plaats in dat je het best kunt handelen op een platform met licentie en dat voldoet aan de strikte regelgevingsnormen. Om te zien waarom dit zo ongelooflijk cruciaal is, als het gaat om het beschermen van jouw kapitaal, gaan we terug naar ons ArbiSmart-voorbeeld.

ArbiSmart is een FIU gelicentieerd en door de EU gereguleerd platform. Het bedrijf is verplicht om klant- en bedrijfsfondsen te scheiden, voldoende bedrijfskapitaal aan te houden, klantaccount-verzekering aan te houden en extreem strenge gegevens-beveiligingsprotocollen te implementeren, evenals KYC / AML-klantverificatieprocedures. Naleving van deze wettelijke vereisten garandeert een veiligere, transparant en betrouwbaar huis voor uw crypto.

Er is meer dat je kunt doen om jouw geld veilig te stellen en het kan worden bereikt met een korte online zoekopdracht. Jouw beste bron van informatie over elk handelsplatform voor digitale valuta is de cryptocommunity. Bekijk wat je kunt vinden, niet alleen in branchepublicaties, maar ook op sociale media op platforms zoals Telegram, Twitter of Reddit.

Als een bedrijf de gewoonte heeft om opnames uit te stellen of te weigeren, niet beschikbaar is wanneer gebruikers contact proberen op te nemen met de support, of zijn jaarlijkse winstprognoses niet haalt, zullen gebruikers hun negatieve ervaringen delen.

Een andere optie is om reviewsites van consumenten zoals Trustpilot te bekijken, om een ​​onbevooroordeelde mening te krijgen over het bedrijf waarmee je overweegt te investeren. Hier heeft ArbiSmart bijvoorbeeld een uitstekende beoordeling met positieve feedback op de professionele ondersteuning via meerdere kanalen, de snelle betalingen en gestage winsten.

De crypto-wereld krijgt met de dag meer legitimiteit en een bredere acceptatie. Bovendien biedt het op dit moment een aantal goede kansen, welke je niet wilt missen tijdens het altcoin seizoen. Je moet echter slim zijn, jouw risico minimaliseren en jouw winstpotentieel op de lange termijn maximaliseren, en ervoor zorgen dat je na het einde van het altcoin seizoen een aanzienlijke winst blijft behalen met jouw geld.

Wilt u meer weten over crypto-arbitrage, als een cryptohandeloptie met een laag risico? Bekijk deze link, wat is arbitrage, voor wat nuttige informatie. Je kunt ook gewoon doorgaan en investeren, zodat je de kans niet misloopt voordat deze sluit.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsord artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN