Bitcoin bullmarkt

Bekende investeerder legt uit waarom hij bullish is op Solana

Donderdag 22 april legde de bekende crypto-investeerder Adam Cochran op Twitter uit waarom hij gelooft dat Solana (SOL) “een top 3-5-project” zou kunnen worden en hoe het Ethereum (ETH) op de lange termijn zelfs zou kunnen helpen. Hij zei het volgende in zijn Twitter-thread:

“Waar Ethereum zich richt op het maximaliseren van decentralisatie, betrouwbaarheid en toegankelijkheid van de staatsmachine, streeft Solana ernaar om kleine afwegingen te maken in deze, en hoe de staat wordt opgeslagen, om te optimaliseren voor onbewerkte verwerkingskracht. Zie het als een computer, Ethereum is een CPU en Solana is een GPU. Beiden geoptimaliseerd voor verschillende soorten operaties en toestanden.”

Hij ging verder met zeggen dat “als ETH een 10 is op de gedecentraliseerde toegangsschaal, dan is SOL een 7 of 8, simpelweg omdat de kosten van het draaien van een validator een veel robuuster systeem vereisen.”

De investeerder gaf tevens aan dat hij denkt dat Solana binnenkort de Binance Smart Chain (BSC) zou kunnen inhalen, aangezien de Binance Smart Chain alle gebruikers “waarschijnlijk niet kunnen bedienen” en daarnaast omdat BSC niet volledig gedecentraliseerd is:

“Als Ethereum de belangrijkste interoperabele vereffeningslaag blijft, dan is er geen betere gedecentraliseerde kandidaat om de verwerkingslaag te worden (ter vervanging van BSC) dan $SOL. En ze zijn al booming met infrastructuur om dit vast te leggen.

Plus, een ding dat andere ketens niet deden (tot Binance) was de ondersteuning van een grote beurs (FTX / Blockfolio). BSC groeide dankzij de gebruiksvriendelijke migratietooling van Binance. Het soort dingen dat andere concurrerende protocollen niet gemakkelijk kunnen repliceren.”

ProBit

Hij geloof echter dat Solana hier een belangrijke speler in kan worden, mits het nieuwe BSC-gebruikers weet binnen te halen. Als dit gebeurt dan gelooft de analist dat de munt zou kunnen stijgen naar $152 of zelfs naar $226 per SOL. Hij gaf echter aan dat in deze berekening géén marktgroei meegenomen is:

“Maar dit veronderstelt helemaal geen marktgroei, wat op de huidige trajecten naïef lijkt. Met een conservatieve groeisnelheid van de markt van zelfs 15% in het komende jaar, denk ik dat we in het nieuwe jaar naar een range van $300 – $350 kunnen kijken, ervan uitgaande dat het die markt kan veroveren.

Ik denk dat wanneer deze trend zich voordoet, we DeFi-protocollen, governance-infrastructuur, corporate tooling, DAO-coördinatie en NFT’s sterk aanwezig zullen zien in het ETH-ecosysteem, aangezien ze zich meer richten op de positieve punten die ETH ondersteunt.”

De investeerder gaf verder aan dat hij denkt dat “computationeel intense B2C-applicaties of backends op SOL terecht zullen komen”, en sloot af met:

“We zullen ook zien dat mobiele applicaties worden geïntegreerd met SOL en infrastructuurafwikkeling doen op ETH, aangezien SOL de enige daadwerkelijk gedecentraliseerde blockchain is met afwikkelingstijden die goedkoop en snel genoeg zijn en met voldoende liquiditeit om microtransacties op schaal te ondersteunen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN