Ethereum Nieuws

TradePremium: Wat zijn de volgende stappen voor Ethereum?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers is flink gedaald en dit heeft voor een domino-effect gezorgd in de crypto-markt. De Ethereum koers is hierdoor gedaald van ongeveer $2.540 naar een dieptepunt van $2.055. Momenteel is de koers weer wat gestegen en staat op $2.185. Moeten we ons echter zorgen maken na de dip van afgelopen week of zitten we nog steeds op schema?

Ethereum koers weekgrafiek

Ethereum koers
Bron: TradingView

Het eerste goede nieuws, we traden nog steeds boven al onze gebroken resistance zones van afgelopen weken. We kunnen deze dus nog steeds gaan gebruiken als support. We vermelden vorige week dat we als voorlopige nieuwe top potentieel naar $2.500 tot $2.600 keken en mooi in het midden van deze waarden kregen we de afwijziging. Daar zit dus ook meteen de hoogst mogelijke resistance op dit moment.

De eerste support die we dan tegenkomen, hebben we op moment van spreken net aangetikt op de weekly chart, $2042. Ook de levels daaronder blijven nog steeds allemaal hetzelfde en allemaal geldig. Na de voorgenoemde $2.042 komt de range $1.800 tot $1.940 en de daaronderliggende $1.800 tot $1.678, met nog steeds ideaal gezien geen candle closes onder $1.678.

Onze levels van interesse blijven dus voorlopig allemaal hetzelfde, wel zien we door de drop van afgelopen week een stevige wick op de weekly candle. Als we het volledige marktsentiment en alle signalen even samen nemen lijkt mij een test van sommige voorgenoemde levels zeker niet uitgesloten. Ook zien we aan het volume dat deze move up nog steeds gepaard gaat met een dalend volume, ook hier verwachten we expansie.

ProBit

Ethereum koers daggrafiek

Ethereum koers
Bron: TradingView

Ook op daily kunnen we terugvinden hoe mooi de prijsactie zich houdt aan onze voorgenoemde levels van support en resistance van de afgelopen weken. De nieuwe all-time high om te gaan aanvallen bekijken we hier als een range van $2.543 tot $2.432.

Supports blijven ook gelden, en wat zien we, onze eerste die benoemd werd is nog steeds $2.042 tot $1.938. Als we die hadden aangehouden tijdens de drop van zondag, dan hadden we bijna met extreme precisie de dip opgekocht.

Idealiter zou de Ethereum koers zich boven deze range opnieuw wat stabieler gaan bewegen. Zakken we toch lager ligt onze volgende zone van interessen opnieuw een pak lager in de regionen $1.719 tot $1.677.

Conclusie

Hebben we onze kans om Ethereum wat goedkoper op te pikken als gehad of krijgen nog zo’n kans?

Kijkende naar het Bitcoin sentiment alleen lijkt er een nieuwe kans aan te komen. Kijkende naar de prestatie van Ethereum vs. Bitcoin geloof ik echter dat dit de laatste kans is geweest. Is dit een persoonlijke mening van mij of bekijken meer mensen het op deze manier? In dat het geval kan er eventueel een nieuwe zijwaartse fase ingezet worden.

Volgt ook zeker mijn wekelijkse Bitcoin update op Woensdag voor Tradepremium.be om ook hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN