Bitcoin

Bitcoin koers patroon lijkt overeen te komen met die van de ‘coronacrash’

De Bitcoin (BTC) koers ging afgelopen zondag hard onderuit en crashte naar $52.000. Dit leidde tot een golf van liquidaties op de derivatenmarkt. Bitcoin daalde in enkele uren van $60.500 tot ongeveer $52.000.

Hoewel verschillende analisten hebben gewezen op de recente scherpe daling van de Bitcoin hashrate als gevolg van een stroomstoring in Chinese mijnregio’s als reden voor de prijsdaling, suggereren anderen dat het Amerikaanse ministerie van Financiën binnenkort verschillende financiële organisaties zou belasten met het witwassen van geld met cryptocurrencies. Ondanks de crash laten indicatoren zien dat de bull run nog maar net is begonnen.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Nik Yaremchuck deelde onlangs een fractal waarin de Bitcoin crash in 2020 werd vergeleken met de crash van het afgelopen weekend. Zoals in de afbeelding hieronder te zien is, maakte Bitcoin in de afgelopen dagen hetzelfde patroon als vorig jaar tijdens de ‘coronacrash’. De Bitcoin koers crashte toen naar circa $3.500 en de gehele cryptomarkt kleurde rood. Deze fractal laat enig optimisme zien en als de grafiek van Yaremchuck uitspeelt, kunnen we in de komende periode een mooie Bitcoin koersstijging zien. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik vind het geweldig dat deze kernbom te vergelijken is met de COVID-crash van vorig jaar, de liquidatiemachine trok dezelfde fractal, dus nu verwachten we zo snel mogelijk een nieuwe Olympus.”

ProBit

Scenario’s voor Bitcoin

Cryptohandelaar en- analist @George1Trader, met meer dan 50.000 volgers op Twitter, gaf onlangs aan welke scenario’s hij voor Bitcoin in de gaten houdt. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Scenario’s die ik aan het kijken ben…”

Bitcoin

BTC kan zijn recentelijke crash goedmaken door op korte termijn $57.000 te heroveren. Dit zou bevestigen dat de terugval van de weekendmarkt een puur technisch gedreven terugval was en niet gerelateerd aan de fundamentele factoren. 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN