Litecoin Foundation

Litecoin koers zou net als Dogecoin kunnen exploderen

De bekende crypto-YouTuber Nicholas Merten, ook wel bekend als DataDash, geloof dat de Litecoin koers zich aan het klaarmaken is voor een grote stijging net zoals Dogecoin onlangs deed.

In een nieuwe video vertelt DataDash zijn meer dan 431.000 YouTube abonnees dat hij naar een duidelijke bullish setup kijkt op het Litecoin / Bitcoin (LTC / BTC) handelspaar.

“Het speelt zich af zoals het historisch is gebeurd. Dit zijn het soort opstellingen waar we erg enthousiast van worden en die we eigenlijk maar twee keer in de geschiedenis hebben gezien en die in een zeer korte tijd tot seismische bewegingen hebben geleid … In de altcoin-ruimte houden mensen ervan om op dit soort treinen te rijden.”

Merten laat zien dat LTC / BTC op de belangrijkste support van 0,0035 in maart 2015 en maart 2017 is gestuiterd. Historische trends tonen aan dat de Litecoin koers op dat supportmoment aan een flinke rally kan beginnen, die kan oplopen tussen de 500% en 800%.

Gemakkelijk en snel Litecoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Litecoin koers kan met meer dan 250% stijgen

Hij voegt eraan toe dat de Litecoin koers tekenen van kracht liet zien toen het op de steun rond 0.0035 stuiterde. Dit suggereert dat Litecoin de geschiedenis kan herhalen. Merten gaf echter wel aan om op tijd je winst te nemen, aangezien veel handelaren op de hoogte zijn van deze mogelijke herhaling. Hij stelde voor om dit te doen rond 0,018. Dit zou een potentiele winst betekenen van meer dan 250% vanaf de huidige waarde van 0,0048 LTC / BTC.

Merten merkte ook op dat zodra LTC / BTC een aanzienlijk bullish momentum genereert, hij verwacht dat de hype de Litecoin koers naar zijn koersdoel zal duwen.

“Mensen gaan speculeren, jongens. Mensen gaan investeren en handelen, vooral als de opwinding hier is. Het gebeurt in de aandelenmarkten en het gebeurt ook in de cryptomarkten.”

ProBit

Wat betreft de gehele cryptomarkt, gelooft Merten dat altcoins de komende maanden goed zullen blijven presteren.

“Ik denk dat de altcoin-cyclus nog een beetje ruimte heeft.”

Bekijk de hele video hieronder:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN