Chainlink koers bereikt nieuw hoogtepunt en lanceert nieuwe whitepaper

De Chainlink (LINK) koers heeft gisteren een nieuw hoogtepunt bereikt van $44,33 en dit zal grotendeels te wijten zijn aan de nieuwe whitepaper die is uitgebracht. De nieuwe whitepaper, genaamd Chainlink 2.0, stelt verbeteringen aan het netwerk voor op zeven belangrijke gebieden. In de whitepaper legt het team van Chainlink uit dat de nieuwe functies één voor één in de loop van de tijd zullen worden geïmplementeerd.

Gemakkelijk en snel Chainlink kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Eén van de belangrijkste ontwikkelingen die wordt beschreven is hoe het project van plan is om ‘hybride slimme contracten’ uit te voeren. Volgens Sergey Nazarov, medeoprichter van Chainlink, zijn hybride slimme contracten de volgende stap in deze gedecentraliseerde revolutie.

Nazarov zei in een gesprek met ZDNet dat ondanks de opkomst van slimme contracten, Ethereum-gasvergoedingen de grootste uitdaging blijven. Chainlink lost dit op door middel van off-chain rapportage, waarbij data niet langer wordt opgeslagen op de Ethereum-blockchain, maar in een ander gedecentraliseerd netwerk. Dat was een eerste stap in de richting van wat Nazarov hybride slimme contracten noemt. Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Hybride slimme contracten gaan over het combineren van blockchain slimme contract-applicatiemogelijkheden, en de off-chain wereld proof en data en berekeningen. Dit is een grote stap voorwaarts omdat het een nieuwe definitie geeft van wat mensen kunnen bouwen.”

Chainlink zal zich met de nieuwe upgrade op een nieuwe manier positioneren en een belangrijk aspect worden voor de toekomst van blockchain-applicaties. De twee gebieden waarvan Nazarov gelooft dat Chainlink de meeste impact kan hebben, zijn DeFi en NFT’s, de twee populairste sectoren van crypto.

ProBit

In gesprek met Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) vroegen wij hem om zijn visie op de LINK Koers. Hij zei het volgende:

“Link heeft de afgelopen dagen een mooie rally gehad en is netjes tot de fib 1.414 doorgezet. Ook zien we dat er sinds 23 maart een mooie trendline is gevormd en we deze hebben gevolgd. Dit is ook het geval bij de RSI. Als we naar de indicatoren kijken zien we dat een pullbackje goed mogelijk is: de RSI betreedt op de 4hr & daily de mid-zone vanaf de overbought zone en wijst dus naar beneden.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“De Mac-D maakt een bearish cross op de 4hr en op de daily vormen we een M-patroon, wat ook bearish is. Wat we nu verwachten is een pullbackje richting de fib 1.0 zone met daaronder de trendline als key-support.”

Chainlink koers