Ripple nieuws

Wanchain brengt XRP naar DeFi

De XRP koers is weer flink gestegen. Dit heeft alles te maken met het feit dat de CEO van Wanchain (WAN), Jack Lu, heeft aangekondigd dat XRP-tokens binnenkort beschikbaar zullen zijn voor DeFi use-cases op het blockchain-interoperabiliteitsplatform. Hij zei het volgende:

“Ik ben zo blij om aan te kondigen dat de gedecentraliseerde cross-chain-bridges van Wanchain voor XRP op het punt staan ​​live te gaan op mainnet. Dit betekent dat XRP-tokens nu kunnen worden gebruikt voor liquidity mining en yield farming.”

Wanchain (WAN) is een cross-chain infrastructuur die geïsoleerde publieke en private blockchains met elkaar verbindt. Het is ontworpen om gedecentraliseerde applicaties (DApps) voor de financiële sector te hosten en om de overdracht van activa mogelijk te maken. Het productpakket omvat onder meer de geautomatiseerde marktmaker WanSwap, het kredietplatform WanLend en de yieldfarming DeFi DApp WanFarm.

ProBit

Lu voegde eraan toe dat XRP-houders niet alleen meer van DeFi’s gebruiksscenario’s kunnen gebruiken op de reeks producten van Wanchain, maar dat ze ook kunnen communiceren met andere populaire openbare blockchains met behulp van het native token van Ripple:

“XRP-houders kunnen nu gebruikmaken van DeFi-applicaties zoals WanSwap, WanLand, WanFarm en nog veel meer op de Wanchain en het Ethereum en zeker op meer blockchains in de toekomst.”

Naast XRP zijn andere cryptocurrencies die zijn geïntegreerd in Wanchains lijst met DeFi-applicaties Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) en EOS.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN