Ethereum koers

TradePremium: Ethereum koers op weg naar nieuwe hoogtes?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Ethereum koers lijkt weer mooi op weg te zijn om nieuwe hoogtes te verkennen. Welke levels willen we vasthouden en wat zijn onze toekomstige prijsprojecties? Laten we het gaan bekijken in de grafieken!

Ethereum koers weekgrafiek

Bron: TradingView

Op de weekly chart braken we in de week van 29 Maart door al onze resistance levels die we aanhaalde. Opdracht voor afgelopen week was deze levels te gaan flippen en te gebruiken als support. Wat krijgen we te zien? bij de start van de week kregen we een kleine drop een een perfecte aanraking op de bovenkant van onze gebroken resistance range die nu fungeert als support.

Dat was de top side van de range $1800 tot $1940. Daarboven lag nog een level dat we wilden vasthouden, namelijk de vorige all-time high van $2042. Ook daar kregen we een close boven dus opnieuw een zeer goed signaal. Alle voorgenoemde levels kunnen we de komende weken dus opnieuw rekening met gaan houden als support ranges met daaronder nog een belangrijke zone, $1800 tot $1678. Willen we bullish blijven denken, mogen we absoluut geen candle closes onder $1678. We missen enkel nog wat volume die ik graag zou zien met deze nieuwe opwaarte beweging.

Target op de weekly, opnieuw moeten we erbij vermelden dat we terug naar ongekende tereinen gaan dus deze moeilijker te bepalen zijn. Ik houd hier vooral rekening met $2500 tot $2600.

ProBit

Ethereum koers daggrafiek

Bron: TradingView

Ook op daily zeer mooie tekenen. We braken door alle resistance niveau’s en we kregen enkele dagen wat zijdelingse beweging om de retest uitvoerig te gaan testen. En ook vanuit deze posities kunnen we nu een nieuwe opwaartse beweging waarnemen op de charts. Met eventueel op moment van schrijven zelfs een eerste poging tot kleine pump?

Op het gebied van weerstanden kijken we naar dezelfde levels qua weekly, $2500 tot $2600. Supports op daily bekijken we wel even anders, de hoofdzone van $2042 tot $1938 is al uitvoerig getest. Krijgen we hier opnieuw candle closes in, dan zou ik wel graag wat lager kijken. Volgende stop op $1867 en absolute bodem optie is $1719 tot $1677.

Conclusie

We zien weinig verandering in onze support en resistance levels maar dat is zeker een goed teken. Gekende levels worden getest op sterkte om een mooie nieuwe basis te gaan opbouwen lijkt me.

Volgt ook zeker mijn wekelijkse Bitcoin update op Woensdag voor Tradepremium.be om ook hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN