Bitcoin koers analyse

Deze vijf altcoins kunnen binnenkort flink gaan stijgen, aldus CryptoMichaël

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe, ook wel bekend als CryptoMichaël, heeft op zijn Twitter een aantal altcoins geïdentificeerd die binnenkort flink zouden kunnen gaan stijgen.

Hij gaf aan zijn 207.700 volgers aan dat hij Litecoin (LTC) nauwlettend in de gaten houdt sinds de munt tekenen begon te vertonen dat het uit zijn driejarige neerwaartse trend, ten opzichte van Bitcoin (BTC), ging breken.

“Litecoin laat steeds meer argumenten zien voor een bullish voortzetting, aangezien het hier mogelijk een hoger dieptepunt bereikt.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe Twitter

Een andere munt die Michaël in de gaten houdt is Tezos (XTZ), aangezien het een dieptepunt bereikt heeft op het BTC-paar, met een potentieel om te klimmen van 0.0001 naar 0.00019, wat een winst van 90% vertegenwoordigt.

“Tezos is nog steeds klaar om verder te gaan en er kunnen enkele interessante gebieden worden getrokken voor instapmomenten op de grafieken. Als de weerstandszone breekt, kan een nieuwe impulsgolf en bull-cyclus beginnen.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe Twitter

De volgende munt is Celer Network (CELR). Volgens de cryptohandelaar nadert CELR / BTC een potentieel instappunt rond 0.0000009, waar het kan omdraaien en helemaal naar 0.000002 kan klimmen voor winsten van meer dan 122%.

“Deze consolideert hier na een impulsieve beweging en ik denk dat we wat meer consolidatie zullen zien. Na die periode een grote impulsgolf en waarschijnlijk meer dan 200 satoshis.”

ProBit
Image
Bron: Michaël van de Poppe Twitter

Op nummer vier komt Ocean Protocol (OCEAN). CryptoMichaël gaf aan dat hij gelooft dat OCEAN zijn opmars tegen BTC zal voortzetten en meer dan 35% zal stijgen van 0,000028 naar 0,000038.

“Bullish voortzetting hier waarin ik veronderstel dat we dat zullen zien doorgaan als 2.700-2.800 satoshis standhoudt. Als dat gebeurt, is de volgende doelzone ongeveer 3800 satoshis.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe Twitter

De laatste munt op de radar van de analist is Komodo (KMD). Volgens de cryptohandelaar zou KMD/BTC ondersteuning moeten vinden op 0.00005 om een ​​hoger dieptepunt neer te zetten en zijn bullish stijging naar 0.00012 te behouden voor winsten van 140%.

“Deze begint een nieuwe bull-cyclus. In het gebied rond 500-575 satoshis zou ik naar instapmomenten zoeken. Als dat zo is, is de volgende zone 1.200-1.300 satoshis.”

Bron: Michaël van de Poppe Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN