Bitcoin koers

DoopieCash: Coinbase aandelen koopwaardig of niet?

Is het aandeel Coinbase koopwaardig? Want de langverwachte beursgang van Coinbase komt er aan! Het aandeel wordt gelist onder de ticker COIN. Coinbase gaat overigens niet naar de beurs via de gebruikelijke manier (IPO) maar een Direct Listing Process (DLP).

Bekijk de video hieronder en vergeet niet te abonneren op hun kanaal.

Wie is DoopieCash?

DoopieCash is één van de grootste en meest actieve crypto community van Nederland. DoopieCash plaatst video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig met het traden van cryptocurrency, waaronder Bitcoin, kan beginnen. Daarnaast bieden zij voor de serieuze investeerder of trader verschillende services.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN