Binance Card

Binance voegt twee voormalige FATF-leden toe aan zijn team

De bekende cryptocurrency exchange Binance heeft twee regelgeving en nalevingsadviseurs aan het team toegevoegd. Volgens de aankondiging van Binance zou het gaan om twee voormalige leden van de Financial Action Task Force (FATF). Het paar zal bij Binance richtlijnen geven over hoe te voldoen aan het beleid van verschillende regelgevers.

Binance CEO Zhangpeng Zhao zei dat de ervaring van de twee nieuwe leden van grote meerwaarde is voor de exchange. Hij zei:

“We zijn verheugd Josée en Rick te verwelkomen in ons team en kijken uit naar hun strategische begeleiding op het gebied van internationaal AML- en CFT-beleid. Hun ervaring bij belangrijke wereldwijde organisaties zal van enorme waarde zijn voor ons team terwijl we ernaar streven Binance en de industrie op een duurzame manier te laten groeien.” 

Josée en Rick vertelden in een gezamenlijke verklaring dat cryptocurrencies en blockchain technologie steeds meer omarmt worden. Het paar kijkt er naar uit om bij Binance aan de slag te gaan en zei:

“We zijn allebei verheugd om samen te werken met Binance, een van de toonaangevende organisaties in deze nieuwe branche, om ervoor te zorgen dat het een compliance- en risicobeheerprogramma van wereldklasse heeft.”

ProBit

Naast de twee voormalige leden voegde Binance eerder deze maand de voormalige Amerikaanse ambassadeur in China, Max Baucus, aan zijn team van beleidsadviseurs toe. 

Onderzoek tegen Binance

Het nieuws komt enkele weken nadat de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commissions (CFTC) een onderzoek tegen Binance is gestart. De exchange zou naar verluidt Amerikaanse burgers de mogelijkheid hebben gegeven derivaten te kopen en verkopen. De CEO van Binance reageerde op FUD rond de CFTC onderzoek.

De regelgeving in de Amerikaanse cryptomarkt is nog steeds vrij ingewikkeld en met de aanstelling van deze twee voormalige regelgeving managers geeft Binance een serieus signaal af van de uitbreidingsstrategie.

Binance is een marktleider buiten de Verenigde Staten en wil deze aandeel zeker ook vergroten in de VS. De cryptomarkt bevindt zich op dit moment in een langdurige bull run en de timing had niet beter kunnen zijn. Binance’s blockchain BSC, evenals native token BNB, hebben de afgelopen maanden een aanzienlijke groei laten zien.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN