Altcoins

Deze drie DeFi munten moet je in de gaten houden voor de volgende altcoin rally

Crypto YouTuber Nicholas Merten, ook wel bekend als DataDash, vertelde zijn 404.000 abonnees welke drie gedecentraliseerde financiële (DeFi) -munten hij verzamelt ter voorbereiding op de nieuwe altcoin rally. Merten gaf aan dat hij verwacht dat er straks geld vanuit Bitcoin richting altcoins zal stromen. Hij zei het volgende:

“Bitcoin heeft een waarde van meer dan een biljoen dollar. Dit betekent dat veel van die liquiditeit kan beginnen te circuleren naar andere cryptocurrencies en opnieuw een rol kan spelen in de discussie over de secundaire fase van de huidige cyclus waarin we ons bevinden.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Als je het niet hebt gezien via NFT’s (non-fungible tokens), als je het niet via DeFi hebt gezien, als je het niet via oracles en alle andere facetten van de altcoins-ruimte hebt gezien, is het optimisme hier. Het wacht gewoon op dat katalysatormoment waarop sommige munten met een grote marktkapitalisatie echt beginnen te ontploffen.”

Altcoin nummer één

De eerste altcoin die Merten koopt voordat de altcoin rally begint is het gedecentraliseerde uitwisselingsprotocol Uniswap (UNI).

“Uniswap heeft hier echt een unieke positie als het uitkomt met Uniswap v3. Als deze maand Uniswap v3 gelanceerd wordt, waar je functies hebt zoals eenzijdige liquiditeit waarmee je liquiditeit kunt verschaffen aan een liquiditeitspaar, elk type handelspaar binnen zijn geautomatiseerde marketmaker, waar je je tokens kunt verstrekken en in de loop van de tijd vergoedingen kunt verdienen.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Als je schaal-2-schaalvergroting bewerkstelligt door optimisme of optimistische roll-ups, waar je de gaskosten tot praktisch niets kunt verlagen. Als je hier over deze twee functies beschikt, heb je de perfecte storm om een ​​draaikolk van liquiditeit op te bouwen die het Uniswap-protocol binnenstroomt. Zo kun je er de ultieme exchange van maken die de overgrote meerderheid van de gebruikers kan gebruiken.

ProBit

Stacks

Stacks (STX) is de tweede altcoin op het lijstje van Merten. Stacks is een project dat een geweldige use-case voor Bitcoin heeft.

“Het Stacks-platform gaat de mogelijkheid creëren voor mensen om slimme contractachtige applicaties te bouwen op een secundaire laag boven het Bitcoin-netwerk. Niet alleen focussen op betalingen, maar ook een echt raamwerk opbouwen om applicaties te bouwen zoals je ziet op Ethereum.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Dus een solide Uniswap-platform, de mogelijkheid om zowel uitleenplatforms te bouwen waarmee mensen op een liquide manier Bitcoin kunnen uitlenen en uitwisselen en Bitcoin als echt geld kunnen gebruiken in verschillende soorten programmatische functionaliteiten.”

Benchmark Protocol

Merten eindigt zijn top drie met Benchmark Protocol (MARK), een elastische stablecoin die zijn aanbod aanpast op basis van een mandje fiat-valuta’s (Special Drawing Rights) en de volatiliteitsindex (VIX).

“In plaats van hier alleen afhankelijk te zijn van de prijs, gebruikt het in feite een marktindex die de traditionele marktvolatiliteit meet, zodat wanneer er periodes van volatiliteit zijn op de financiële markten, er meer MARK in omloop is of aan MARK-houders wordt gegeven om stabielere liquiditeit op de markt te kunnen bieden.” 

Wil je de video van DataDash zien? Bekijk hem dan hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN