Hacker

Binance Smart Chain project TurtleDex gaat er vandoor met $2,4 miljoen

TurtleDex, een Binance Smart Chain (BSC) dApp, heeft zijn gebruikers na de langverwachte lancering opgelicht. Naar verluidt is er meer dan $2,4 miljoen aan fondsen uit handelspools gestolen op grote BSC DeFi beurzen Ape Swap en Pancake Swap. 

TurtleDex presenteert zichzelf als een DeFi- opslagplatform en zegt gebruikers te willen helpen om gegevens en bestanden veilig online op te slaan. Jet Fuel Finance werkte samen met TurtleDex en bevestigde de scam op Twitter.

“Let op – Turtledex (#TTDX) heeft een exit scam gedaan. We zijn net zo geschokt als iedereen om dit te zien gebeuren. #TTDX wordt van Jetfuel verwijderd.”

Jetfuel nam ook het initiatief om twee Telegram groepen op te richten in de hoop het verloren geld terug te krijgen. Een daarvan heet Turtledex RUG en de andere is ApeSwap – TTDX Recovery.

ProBit

TurtleDex zou de fondsen naar Ethereum hebben omgezet en vervolgens het geld naar wallets op Binance hebben verstuurd, aldus Etherscan.

Investeerders eisen Binance om alle wallets te bevriezen en ook om het geld terug te betalen aan de getroffen gebruikers. Er was ook enige verontwaardiging bij de community, aangezien TechRate, een analyse- en ingenieursbureau, het project controleerde. 

Een gebruiker genaamd @DeFiStalker zei het volgende op Twitter:

TurtleDex $TTDX s / contract werd ge-audit door @TechRate1 op 21 februari 2021. Hoewel er geen grote problemen werden gevonden, stelt het de vraag: wat is het doel van een s/contractaudit? Als ontwikkelaars simpelweg liquidty kunnen trekken om te dumpen, stellen we dan wel de juiste vragen?

Verder zijn alle communicatiekanalen van TurtleDex inactief. Zo is de website offline en zijn alle social mediakanalen verwijderd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN