Bitcoin nieuws

Elon Musk zou ruim $5 miljard aan BTC bezitten, aldus Anthony Scaramucci

Anthony Scaramucci, oprichter van SkyBridge Capital en voormalig hoofd van communicatie van het Witte Huis, heeft gisteren een verrassende onthulling gedaan. Hij gaf namelijk aan dat de CEO van Tesla Motors en SpaceX, Elon Musk, persoonlijk en via zijn bedrijven ongeveer $5 miljard aan BTC zou bezitten.

Tesla, de gigant van elektrische voertuigen en hernieuwbare energie van Elon Musk, haalde het nieuws in februari toen bekend werd dat het bedrijf eerder dit jaar voor $1,5 miljard aan BTC had gekocht, iets wat voor schokgolven zorgde in de gehele investeringsmarkt.

Anthony Scaramucci gaf op Twitter aan dat Musk niet stopte met slechts één BTC-aankoop voor Tesla. Hoewel hij geen bronnen verstrekte, zei Scaramucci: “Ik weet dat SpaceX Bitcoin op zijn balans heeft.” Verder gaf hij aan dat hij gelooft dat Musk ook wat BTC voor zichzelf heeft gekocht. Hij gaf aan dat Musk persoonlijk en via zijn bedrijven meer dan $5 miljard aan BTC bezit.

ProBit

Scaramucci wees ook op de groeiende bezorgdheid over het hoge energieverbruik van BTC. Hij merkte echter op dat het verhaal meer inhoudt en de acties van Elon Musk dit ook bewijzen. Hij zei het volgende:

“Geen enkel levend persoon heeft meer gedaan om de planeet te beschermen tegen klimaatverandering. [Het] idee dat Elon Musk zou investeren in ‘vuile activa’ is absurd. [De] toekomst van Bitcoin-mining is hernieuwbare energie. Elon Musk ziet de toekomst als volgt: 1) hernieuwbare energiebronnen vervangen fossiele brandstoffen 2) Bitcoin demonetiseert goud, RE, aandelen en kunst + [het] wordt de dominante waardeopslag.”

Eerder bekritiseerden de mede-oprichter van Microsoft, Bill Gates, en Bank of America de grote hoeveelheid elektriciteit die nodig was om de allereerste cryptocurrency te delven. Bovendien beweerde BoA dat BTC dezelfde hoeveelheid energie per jaar gebruikt als landen als Griekenland.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN