Bitcoin koers

74% van de Amerikaanse geaccrediteerde wil volgend jaar in Bitcoin investeren

We weten allemaal dat Bitcoin (BTC) steeds meer aan populariteit aan het winnen is. Nu blijkt echter uit een recent onderzoek dat de overgrote meerderheid van de geaccrediteerde investeerders in de Verenigde Staten van plan is om volgend jaar in Bitcoin te investeren.

Op 18 januari ondervroeg het in Singapore gevestigde bedrijf CrossAngle 379 geaccrediteerde Amerikaanse investeerders “om hun kijk op crypto-investeringen beter te begrijpen.” Volgens het rapport, genaamd “Crypto Investing in 2021”, waren dit enkele van hun bevindingen:

  • 87% “heeft gehoord over Bitcoin.”
  • 70% “heeft eerder in Bitcoin geïnvesteerd.”
  • “Slechts 27,2% van degenen die niet in Bitcoin hadden geïnvesteerd, zouden het overwegen.”
  • 67% heeft geïnvesteerd in altcoins.
  • 74% zal “waarschijnlijk volgend jaar in Bitcoin investeren”.
  • 67% “weet van DeFi.”
  • 90% investeert waarschijnlijk in DeFi.

Het rapport vermeldde ook dat:

“Degenen die niet in Bitcoin hebben geïnvesteerd, gaven aan dat ze willen dat het minder volatiel wordt voordat ze inkopen. Voor anderen is crypto nog steeds een te nieuwe markt, of ze hebben gewoon niet de juiste kans gehad.”

ProBit

Het ging verder met:

“Onze respondenten waren van mening dat de dingen die investeerders tegenhouden van crypto, een gebrek aan bescherming door toezichthouders, oplichting en een gebrek aan bewustzijn en voorlichting in de branche zijn.”

Het gaf tevens het volgende aan:

“Als onze respondenten $100.000 te investeren hadden, maar het vier jaar zouden moeten laten staan, zou 31,7% voor Bitcoin kiezen, terwijl 29% in blue chip-aandelen zou gaan als investering.”

Het rapport sloot af met aangeven dat de cryptocurrency-markt in een korte tijd een lange weg heeft afgelegd en dat we nu op een plek zijn waar we “goed op weg zijn naar institutionalisering en dat geaccrediteerde investeerders het helpen om daar te komen.” Het ging echter verder met aangeven dat “de grote vraag is of de industrie de toetredingsdrempel kan verlagen om meer investeerders toe te laten, of dat een gebrek aan transparantie de zeepbel zal laten barsten.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN