Ethereum

Ethereum koers maakt zich klaar voor $2.000

De Ethereum koers heeft net als Bitcoin de weg omhoog ingeslagen en is sinds 5 maart met meer dan 25% procent gestegen. Deze stijging valt samen met de goedkeuring van EIP1559 die gepland staat voor juli.

De Ethereum koers beweegt op moment van schrijven boven $1.800 en als het aan verschillende investeerders ligt, maakt de Ethereum koers zich klaar om het psychologische niveau van $2.000 te testen. Eerder merkte cryptocurrency investeerder Lark Davis op dat ETH een head and shoulders patroon heeft voltooid en zich klaarmaakt voor $2.000.

Volgens de bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, kan de Ethereum koers in de komende maanden flink gaan stijgen op het BTC-handelspaar. In de onderstaande grafiek suggereert de analist dat we nog een kleine stukje kunnen dalen, voordat we de opwaartse trend voortzetten. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ethereum is bottomed out op het $BTC-paar. Ondanks alle FUD ben ik enorm optimistisch over $ETH en ik neem aan dat we veel kracht zullen zien. We zien misschien een nieuwe test van de groene zone ter bevestiging, maar later in het jaar (vanaf april) ga ik uit van een opwaartse trend in deze zone.”

Ethereum koers

Ook de analisten van CryptoCoinTalk verwachten binnenkort dat de Ethereum koers flink kan stijgen. Ze gaven aan dat de Ethereum rally zal beginnen, als het met succes zijn volgende resistance weet te breken. CryptoCoinTalk plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“ETH heeft de belangrijkste support vastgehouden en zag daarna een sterke opleving van 47%. Het nadert nu het vorige hoogtepunt van $1929. Als we deze weerstand met succes doorbreken, begint het echte vuurwerk. Ziet er nog steeds solide uit, maar ziet mogelijk eerst een kleine terugval, afhankelijk van Bitcoin.”

Ethereum koers

Gisteren plaatsten wij een Ethereum koersanalyse van TradePremium. Heb je deze nog niet gelezen? klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN