Bitcoin koers moet hier standhouden, anders ligt $38.000 in het vizier!

Het werd vandaag weer eventjes spannend, aangezien de Bitcoin (BTC) koers kortstondig onder de $44.000 daalde. Bitcoin bulls doen er alles aan om de prijs boven dit niveau te houden. Als het aan de CEO van CryptoQuant ligt zal de prijs hier niet onder dalen, omdat Bitcoin whales deze grens bewaken en BTC accumuleren tussen het bereik van $44.000 en $48.000.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Bitcoin koers op weg naar $38.000

Toch denkt niet iedereen hier hetzelfde over. Zo voorspelt de bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël dat we het niveau van $44.000 gaan verliezen. In de onderstaande grafiek tekende hij een scenario waarin hij suggereert dat de Bitcoin koers richting het bereik van $40.000 – $38.000 zal dalen.

Het blijft een enorm spannende prijszone om in de gaten te houden. Ook de analisten van Coinbaas houden de huidige prijszone nauwlettend in de gaten en gaan op het moment niet over tot actie. Ze plaatsten de onderstaande grafiek op Telegram en zeiden:

“Bitcoin heeft 2 bullish divergences gevormd op de 4h RSI. BTC speelt met een belangrijke ondersteuningszone. Op dit moment nemen we geen positie in. Laten we eens kijken wat de markt ons brengt.”

Bitcoin koers

BTC kan de nummer 1 positie verliezen

Bitcoin is al jaren de grootste cryptocurrency en de kans is groot dat dit altijd zo zal blijven. Toch deed de bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël onlangs een opmerkelijke uitspraak. Ondanks de bearish scenario die we hierboven bespraken is zijn kijk voor de lange termijn nog steeds positief. CryptoMichaël denkt dat de Bitcoin koers in de toekomst meer dan $100.000 kan bereiken, techter zei hij onlangs dat er een geval kan zijn waarbij Bitcoin de koppositie zal verliezen. Hij zei het volgende:

“Er kan een geval zijn waarbij #Bitcoin op een gegeven moment niet de nummer één zal zijn. Simpelweg omdat platforms en ecosystemen groter zullen worden.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!