Ethereum koers

Ethereum koers blijft dalen, maar wat nu?

Het is de Ethereum (ETH) koers in de afgelopen week niet gelukt om verschillende support levels te behouden. Dit leidde tot een aanzienlijke daling van meer dan 30% vanaf zijn hoogste punt ooit van circa $2.042. De Ethereum koers lijkt langzamerhand op te krabbelen en beweegt op het moment van schrijven beweegt rond $1.525.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Grayscale blijft Ethereum kopen

Ondanks de neerwaartse beweging van de Ethereum koers is dit voor Grayscale, de toonaangevende beleggingsfondsbeheerder voor cryptocurrency, geen reden om geen Ethereum te blijven inslaan.

Zo kocht de beleggingsfondsbeheerder onlangs in één dag voor bijna $25 miljoen aan Ethereum, nadat de prijs van ETH onder $1.600 daalde. Dit volgens de laatste gegevens die zijn gedeeld door het crypto-analysebedrijf Bybt.com. Grayscale heeft nu 3,17 miljoen ETH in bezit, wat neerkomt op een totale waarde van meer dan $4,5 miljard. 

Dead cat-bounce of een reversal?

We spraken met Daan van Beneluxcrypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei het volgende:

“Afgelopen dagen heeft er sterke price-action plaatsgevonden, vorige week zat de Ethereum koers boven de $2.000 en vandaag bevinden we ons op rond de $1.500. Het eerste opvalt is dat we keurig netjes zijn gebounced van de fib 0.618, een paar dagen geleden was dit ook het geval,, maar toen heeft de bounce niet doorgezet. Een double-bottom play is dus goed mogelijk als we doorzetten.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Verder valt op dat de Ethereum koers een lichte bullish divergence heeft gevormd op de RSI, welke zich momenteel uitspeelt. Ook zien we dat er op de RSI een driehokje heeft gevormd, Deze houden we goed in de gaten. De signalen zien er positief uit wat betreft de short-term, maar het is nu nog wel te vroeg om te juichen. Pas als we een 4hr close boven de fib 0.382 en de MA-200 hebben gemaakt zullen we weer daadwerkelijk bullish zijn.”

Ethereum

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN