Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers is hersteld van flinke dip?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers heeft een daling van zo’n 23% vanaf de nieuwe all-time high gezien en lijkt inmiddels weer enige vorm van herstel te laten zien. Daarmee lijkt een soortgelijk scenario als een maand geleden een voor de hand liggend scenario. In het artikel van vandaag gaan we daar dieper op in en vertellen we over de belangrijkste prijsgebieden die we in de gaten moeten houden.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Hoge tijdsframe perspectief

Op het hoge tijdsframe is goed zichtbaar dat een vergelijkbaar scenario als een maand geleden zeer aannemelijk is. We zetten toen ook een top en zagen een soortgelijke beweging omlaag, waarbij we ook toen de lows eruit getikt hebben (stippellijn) met een wick, om vervolgens gedurende een langere periode te consolideren en te rangen. Dit is over het algemeen gunstig voor altcoins.

Kortom, op dit moment zien we veel overeenkomsten. Wij zijn geen fan van fractals, maar opnieuw een range is wel een scenario waar wij zeker rekening mee houden. Als je kijkt naar de volatiliteit die we op de Bitcoin koers hebben gezien zou het ook niet gek zijn als we hier een tijdje blijven hangen of consolideren. Wanneer dat gebeurt is de kans groot dat altcoins ruimte krijgen om te stijgen.

De belangrijke levels om op dit moment in de gaten te houden zijn de range low en de vorige low op $45.519 en de $44.879. Dit level zien wij graag behouden worden. Zo niet, is een beweging richting $40.000 zeer aannemelijk.

Verder hebben we aan de bovenkant een resistance zone en een dagelijkse high op $55.901-$58.215. Deze resistance zone zien wij graag gehouden worden als we een range willen gaan vormen. Wanneer de Bitcoin koers deze zone breekt en er op de 4-uur-grafiek of de daggrafiek boven sluit is de kans zeer groot dat we wederom een nieuwe all-time high gaan neerzetten.

Bron: TradingView

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN