Brave Browser

Brave Browser gaat een DEX-aggregator toevoegen

De door cryptocurrency aangedreven Brave Browser heeft plannen onthuld om een ​​gedecentraliseerde exchange (DEX) -aggregator aan zijn platform toe te voegen, in een poging om de decentralized finance (DeFi) -ruimte dichter bij zijn miljoenen gebruikers te brengen.

Momenteel kunnen Brave-browsergebruikers BAT-tokens verdienen door advertenties in de browser te bekijken. Deze tokens kunnen vervolgens worden verzameld of worden gebruikt om content-makers op internet te belonen op basis van de tijd die gebruikers aan hun content besteden. Volgens een recente update van de roadmap is Brave echter ook van plan om token-swaps mogelijk te maken via een gedecentraliseerde exchange-aggregator die is gebouwd op Brave, wat duidelijke voordelen zou opleveren voor houders van Basic Attention Token (BAT).

Deze omvatten kortingen bij het gebruik van BAT om transactiekosten te betalen, kortingen voor gebruikers die de token gewoon in hun portemonnee houden en ondersteuning voor meerdere ketens waarmee ze op andere blockchains kunnen handelen. De roadmap-update verwijst ook naar de lancering van een DEX waar “Brave liquiditeitsverschaffers zal stimuleren om de BAT en bredere crypto-ecosystemen te laten groeien.”

De browser plant ook layer-2-schaaloplossingen en andere optimalisaties om gebruikers “met slechts $1 aan BAT-inkomsten” toegang te geven tot gedecentraliseerde finance.

Brendan Eich, medeopricher en CEO van Brave, gaf tegen Decrypt aan dat een van de doelen van het platform is om “tokens en crypto gebruiksvriendelijk te maken” voor al zijn gebruikers. De gedecentraliseerde beurs die Brave van plan is te creëren “zou kunnen helpen dit doel te bereiken door gebruikers in staat te stellen BAT en andere activa uit te wisselen tegen lagere kosten en met een betere gebruikersinterface en beveiliging.”

Brave biedt momenteel gebruikers al widgets voor gecentraliseerde cryptocurrency-handelsplatforms zoals Binance, Gemini en anderen. Deze verschijnen op nieuwe tabbladpagina’s en stellen gebruikers in staat verbinding te maken met de exchanges, zonder naar hun websites te gaan.

Het bedrijf is ook van plan om het bereik van de gemeenschap te verbeteren door regelmatig updates te geven over de status van zijn initiatieven, AMA’s met teamleden, de gemeenschap uit te breiden en meer.

Volgens Eich gebruiken de meeste gebruikers van de privacygerichte browser de cryptocurrency-functies niet. In mei vorig jaar, toen Brave 13,8 miljoen maandelijkse actieve gebruikers had, gebruikten slechts ongeveer 1,7 miljoen het BAT-advertentieprogramma. Dit nieuwe initiatief zou dus een enorme boost kunnen geven aan het gebruik van de token.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN