Ethereum

Transactiekosten op het Ethereum netwerk bereiken nieuw hoogtepunt

De Ethereum (ETH) blockchain heeft sinds de afgelopen weken te maken met enorme hoge transactiekosten. Ondanks de recentelijke correctie van de prijs van meer dan 20%, zijn de transactiekosten nog steeds niet gedaald. Integendeel zelfs, aangezien de transactiekosten vandaag een nieuw hoogtepunt bereikten. Miners hebben in één dag tijd circa $50 miljoen verdiend.

Het aantal transactiekosten dat door ETH wordt gegenereerd bedraagt op het moment van schrijven circa $49,55 miljoen, volgens Cryptofees.info.

“De inkomsten voor miners op de Ethereum ecosystemen gaan door het dak. Iedereen wil het gebruiken.”

Als we de transactiekosten vergelijken met die van Bitcoin, dan zien we dat BTC slechts circa $8,9 miljoen aan transactiekosten heeft gegenereerd. Uniswap en SushiSwap, twee op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde beurzen, staan met respectievelijk $5,3 miljoen en $3,7 miljoen op de derde en vierde plaats in de transactiekostenlijst.

Ethereum EIP-1559-upgrade

De groei van het Ethereum wordt voornamelijk tegengehouden door de belachelijk hoge transactiekosten, echter biedt EIP-1559 een oplossing. De EIP-1559-upgrade zal een hervorming bieden voor de Ethereum transactiemarkt, hoewel miners er niet blij mee zijn, omdat het hun inkomstenstroom zal opeten. ETH miners moeten echter nog akkoord gaan met EIP-1559.

Ethereum miners verdienen momenteel torenhoge bedragen en die kunnen in gevaar komen wanneer EIP-1559 wordt uitgerold. Naar verwachting is, dat als alles volgens plan verloopt, dit in juli zal gebeuren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN