Bitcoin nieuws

Bitcoin-whales verplaatsen bijna $2 miljard aan BTC

De afgelopen 24 uur zijn verschillende Bitcoin-whales weer wakker geworden, wat waarschijnlijk te wijten is aan de flinke daling in de Bitcoin koers. Als gevolg hiervan hebben de whales bijna $2 miljard aan Bitcoin verplaatst, zoals gerapporteerd door Whale Alert op Twitter.

Zoals gezegd heeft Whale Alert de afgelopen dag tientallen gigantische BTC-transacties gemeld. Een van de grootste betrof een whale die 7.731 BTC, ter waarde van $414,75 miljoen, verplaatste van een onbekende portemonnee naar een aparte portemonnee van onbekende oorsprong.

Een andere transactie toont een andere grote BTC-houder die 5.000 BTC ter waarde van $276,11 miljoen verplaatste van een onbekende portemonnee naar crypto-exchange Bitstamp, waar het mogelijk op de open markt kan worden verkocht.

Het derde voorbeeld toont een andere Bitcoin-houder die 2.941 BTC, ter waarde van $160,12 miljoen, verplaatste tussen twee wallets van onbekende oorsprong.

Dit is maar een kleine greep van transacties vanuit grote Bitcoin-houders. Al met al hebben Bitcoin-whales de afgelopen 24 uur in totaal 35.512 BTC overgemaakt, ter waarde van $1,92 miljard.

Negen transacties hebben BTC verplaatst van crypto-beurzen naar onbekende portefeuilles (waarschijnlijk om een langere tijd vast te houden). Vier transacties verschoven BTC tussen crypto-beurzen, terwijl bij drie transacties BTC werd verplaatst van onbekende portefeuilles naar crypto-beurzen, waar ze kunnen worden verkocht of verhandeld op de open markt.

Daarnaast hebben twee entiteiten hun BTC tussen portefeuilles van onbekende oorsprong verplaatst. Bovendien heeft één whale BTC overgedragen van een crypto-bewaarplatform naar een crypto-beurs. Een andere walvis verplaatste BTC van een bewaarplatform naar een onbekende portemonnee.

De fikse daling in de Bitcoin koers heeft dus ook voor veel beweging gezorgd bij Bitcoin-whales. Grote verkopen vanuit deze grote Bitcoin-houders kunnen weer voor een domino-effect zorgen op de open markt, wat op zijn beurt weer voor een verdere daling zorgt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook,Β YouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN