Ethereum koers

Het is van cruciaal belang dat de Ethereum koers het niveau van $2.000 weet te heroveren

De Ethereum (ETH) koers heeft in de afgelopen week een sterke rally neergezet, waarbij het gisteren het psychologische niveau van $2.000 wist te doorbreken. De prijs bereikte een hoogtepunt van $2.042 en onderging later op de dag een neerwaartse correctie. Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum koers rond $1.970.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

ETH futures en DeFi

De Ethereum koers is sinds het moment dat de Ethereum-futures live zijn gegaan op 8 februari, met meer dan 20% gestegen. Het recentelijke hoogtepunt van ETH geeft aan dat er een aanzienlijke institutionele hype is rond de munt. Daarnaast is er nog een explosieve groei van DeFi, waarbij nieuwe projecten bouwen op Ethereum. Gegevens van Defipulse.com tonen aan dat de totale waarde dat is opgesloten in de DeFi-markt circa $42 miljard is.

Bron: DeFi Pulse

In de afgelopen maanden is de DeFi markt aanzienlijk gegroeid. De totale waarde opgeslagen in DeFi was drie maanden geleden nog circa 12,5 miljard. Inmiddels zijn we in de afgelopen negentig dagen met ruim 300% gegroeid.

Wat kunnen we van de Ethereum koers verwachten?

De mannen van DoopieCash hebben onlangs gezegd dat het cruciaal voor Ethereum is om zo spoedig mogelijk het psychologische niveau van $2.000 terug te winnen. Ze merkten op dat het belangrijk is dat Ethereum het supportlevel van $1.920 te behouden, anders is de kans groot dat we een neerwaartse beweging kunnen maken richting $1.750.

Ethereum koers

We spraken met Daan van Beneluxcrypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei het volgende:

“De bullish momentum is nog steeds gaande. We zien dat we de fib 2.618 gisteren hebben aangetikt en vervolgens een dump hebben gezien tot exact de fib 2.0 support. Wat wel opvalt is dat deze dump binnen een kort tijdsbestek is opgekocht en dat de Ethereum koers vandaag de uptrend gestaag doorzet.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Als het zo doorgaat dan verwachten we de aankomende dagen dat de Ethereum koers weer boven de $2.000 terecht zal komen. De $1.900 is een key-support voor de short-term en daaronder de fib 2.0. We zullen de situatie her-evalueren zodra we een 4hr close boven de $2.050 maken of wanneer we weer de fib 2.0 aantikken.”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN