Bitcoin koers

Bitcoin koers bereikt nieuw hoogtepunt van $49.700

De Bitcoin (BTC) koers heeft onlangs een nieuw hoogtepunt van $49.700 bereikt en lijkt zich klaar te maken om het psychologische niveau van $50.000 te doorbreken. Na een historische aankondiging van Tesla met betrekking tot een investering van $1,5 miljard aan Bitcoin, bevindt de koningsmunt zich in een sterke opwaartse trend. Steeds meer instituties overwegen om crypto in hun portefeuilles aan te houden en verschillende bedrijven staan zelfs onder druk vanwege consistente vragen over hun afwezigheid in de cryptomarkt.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Steeds meer instituties zullen volgen

Raoul Pal, voormalig fondsmanager van Goldman Sachs en CEO van Real Vision en Global Macro Investor, gaf aan dat onlangs het instappen van Tesla in Bitcoin veel instellingen ertoe zal drijven om ook deze stap te maken. Hij zei:

“Onthoud dat naarmate de marktkapitalisatie van BTC stijgt, dit meer instellingen ertoe dwingt. Hoe meer instellingen het overnemen, hoe meer de anderen het moeten doen en hoe moeilijker het voor regelgevers is om het tegen te houden.”

Volgens crypto-analist @crypto_birb, met circa 150.000 volgers op Twitter, is Bitcoin uit een bull flag gebroken en kunnen we ons richten op een Bitcoin koers van $62.000. Hij deelde de onderstaande grafiek en zei:

“We zien binnenkort een BTC koers van 62.000.”

Bitcoin koers kan $100.000 of meer bereiken

Volgens het bekende Stock-to-Flow-model van de anonieme Nederlandse crypto-analist PlanB, in april of september van dit jaar zou kunnen stijgen tot boven de $100.000. Bitcoin- en crypto analist Timothy Peterson deelde onlangs ook zijn Bitcoin koersvoorspelling en zei dat als het aantal Bitcoin bezitters met meer dan 1.000 BTC of meer, met 10% stijgt, de waarde van Bitcoin met meer dan 200% kan stijgen. Bovendien zou de Bitcoin koers de $140.000 bereiken als dit percentage richting 50% stijgt.

Hoe denken jullie hierover? Hebben jullie al een prijsdoel in gedachten? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN