Bitcoin mining map

Agro Blockchain wil nieuwe miningfaciliteit in Texas openen

Argo Blockchain, een aan de London Stock Exchange genoteerd cryptocurrency-miningbedrijf, is van plan zijn Bitcoin-miningactiviteiten uit te breiden in de Amerikaanse staat Texas. Volgens de aankondiging van vandaag is het bedrijf van plan om hectares land in West Texas te kopen om een ​​nieuwe 200 megawatt BTC-miningfaciliteit te vestigen.

Zo heeft Argo Blockchain naar verluidt een niet-bindende intentieverklaring getekend met DPN LLC in New York om 320 hectare land te kopen, waar de nieuwe miningfaciliteit zal worden gevestigd. De totale kosten van de overname worden geschat op $17,5 miljoen, die volgens de persverklaring zal worden gefinancierd door de toewijzing van nieuwe gewone aandelen in Argo aan DPN LLC.

Deze geplande faciliteit van 200 megawatt zal naar verwachting binnen een jaar worden voltooid en zal toegang hebben tot 800 megawatt aan ‘goedkope’ hernieuwbare energie.

Het bedrijf zal ook een krediet van $100 miljoen ontvangen om de faciliteit te bouwen en nieuwe miningmachines aan te schaffen om zijn capaciteit te vergroten. Het belangrijkste is dat de ontwikkeling de miningactiviteiten van Argo Blockchain uitbreidt, aldus de CEO, Peter Wall, die opmerkte:

“Het geeft Argo een enorme controle over zijn miningactiviteiten, evenals een aanzienlijke uitbreidingscapaciteit. Bovendien hebben we toegang kunnen krijgen tot enkele van de goedkoopste hernieuwbare energiebronnen ter wereld op een locatie waar innovatie in nieuwe technologieën wordt aangemoedigd en gestimuleerd.”

Argo Blockchain is niet het enige bedrijf die hun hun miningactiviteiten in de komende maanden willen vergroten. Terwijl de Bitcoin koers blijft stijgen, vanwege de groeiende interesse vanuit grote instellingen, kondigen veel miningbedrijven plannen aan dat zij meer miners aan willen schaffen, waaronder Bitfarms en Galaxy Digital, dat op 15 januari een eigen miningeenheid aankondigde.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN