Ethereum koers

TradePremium: Officieel een nieuwe all-time high, de breakout is gestart!

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Zoals jullie allemaal vast wel hebben meegekregen, is de Bitcoin koers flink gestegen door het nieuws omtrent Tesla Motors. Dit heeft echter ook een positieve invloed gehad op de Ethereum koers.

De koers was echter de afgelopen week al flink volatiel, echter heetft de munt zich vandaag weer flink herpakt en wist zelfs boven de $1800 uit te komen. Op het moment van schrijven is de koers echter weer wat gezakt en staat op $1741. Laten we hieronder bekijken wat de munt nog meer voor ons in petto heeft.

Weekgrafiek Ethereum koers

Ethereum koers
Bron: TradingView

Op de weekly was de opdracht te gaan sluiten boven de all-time high van $1440 en dit werd dan ook vlot volbracht, na een kleine oplaad poging net onder de resistance. Uiteraard kijken we ook opnieuw naar dit level om een nieuwe steun op te gaan vinden. Als we daar de bodem van de support zones bij nemen van vorige weken dan zitten we met een support range van $1058 tot $1440 die we zeker willen vasthouden om de breakout goed vast te houden en de voortzetting naar boven. Volume is ook nog steeds hoog, al lijkt dit lichtjes af te nemen tegenover vorige candle’s. Maar wanneer we de nieuwe support weten vast te houden en bevestigen, dan zal dit er ongetwijfeld weer terugkeren. Nog even geduld en afwachten dus.

Daggrafiek Ethereum koers

Ethereum koers
Bron: TradingView

Ook op daily krijgen we bijna dagelijks meer bevestiging dat de weg naar boven is ingezet. Er werd ondertussen ookal een mooie nieuwe support zone opgebouwd in de range $1670 tot $1565. Zakken we hier doorheen, dan willen we zeker nog vasthouden aan $1427 waar de breakout op de daily afkomstig van was. Ook hier is het volume nog niet heel overtuigend maar opnieuw, bij bevestiging zal dit ongetwijfeld terugkeren. Ook hier moeten we dus afwachten en geduld hebben.

Conclusie

We zijn naar mijn mening officieel vertrokken om nieuwe oorden in de prijsactie te gaan verkennen, niets meer te doen dan achteruit leunen en genieten van het ritje!

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN