Welke altcoins

Populaire handelaar houdt deze 3 altcoins in de gaten

De populaire crypto-analist Smart Contracter heeft zijn top altcoins geüpdatet na de prijsuitbraak van de Ethereum koers naar een nieuw record. Zo gaf hij in een reeks tweets, die op 3 februari werd gepubliceerd, aan dat hij optimistisch was over het open source decentralized finance (DeFi) -protocol Aave, waarover hij eerder al het volgende zei:

“Eerlijk gezegd denk ik dat Aave de meest bullish alt-chart is in de top 50 die ik kan vinden. Ik denk dat het in 2021 meer dan $150 zal bedragen, en het heeft de fundamenten om dit te ondersteunen. Ik zou deze lang vasthouden tot minimaal een nieuwe all-time high.

In zijn meest recente tweet zei hij het volgende:

“Aave is mijn investering voor financiële vrijheid, optimistisch over alle 3 usd, eth en btc-paren.”

Smart Contracter was ook optimistisch over Chainlink (LINK). Hij zei dat de munt waarschijnlijk de prijsuitbraak van Ethereum naar nieuwe hoogtepunten zou volgen.

“Stinky linky gaat vol gas en volgt eth binnenkort.”

Het crypto-activum is dan ook de afgelopen week meer dan 20 procent gestegen, na de flinke stijging van de Ethereum koers.

Tot slot benadrukte de crypto-analist ook het blockchain-overdrachtsprotocol Ren (REN) en zei dat het project er “giga bullish” uitzag op handelsgrafieken. Smart Contracter zei dat de altcoin een grote dieptepunt leek te hebben bereikt ten opzichte van ETH, wat een indicatie geeft dat het op korte termijn klaar zou kunnen zijn om flink te stijgen.

In de tweet daaropvolgend zei de handelaar het volgende:

“REN/USD staat op het punt om ATH neer te zetten en de prijs te ontdekken. REN/ETH zet een grote dieptepunt in en bounced van de 0.618. Ik denk dat dit flink kan gaan stijgen (100-200%). Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN