Bitcoin koers

De echte Wolf of Wall Street, Jordan Belfort, spreekt zich uit over Bitcoin

De oorspronkelijke Wolf of Wall Street, Jordan Belfort, heeft in een recent interview aangegeven dat Bitcoin (BTC) zijn verwachtingen heeft overtroffen.

In de nieuwe aflevering van de Flagrant 2-podcast zei hij dat, hoewel hij gelijk had toen hij de ineenstorting van Bitcoin in 2017 voorspelde, hij niet aan zag komen dat de nummer één cryptocurrency een enorme comeback zou maken.

“Toen ik Bitcoin voor het eerst zag, dacht ik dat de technologie geweldig was. Het was geweldig. Toen ik het zag oplopen tot $17.000, $ 20.000, dacht ik: ‘Ga weg. Het gaat crashen,’ en ik had het bijna op de dag af voorspeld.

Ik dacht dat als het eenmaal crashte, het zou verdwijnen en nooit meer terug zou komen, maar dat gebeurde niet. Daar had ik het mis. Ik dacht dat het gewoon zou verdwijnen en dat gebeurde niet. Waarom? Omdat genoeg mensen erin geloofden.”

Belfort keek ook naar de fundamenten van Bitcoin en GameStop. Hij zegt dat de twee activa qua aanboddynamiek van elkaar verschillen en noemde de schaarste van BTC als een belangrijk verkoopargument.

“Het verschil tussen Bitcoin en GameStop is zo groot en dit is de fout die mensen maken: als je probeert te denken dat het ene verband houdt met het andere, is dat niet het geval.

Er is een eindige hoeveelheid Bitcoin die kan worden gemaakt en er zijn zeer complexe begrijpelijke modellen van hoe u ze maakt en het creëert schaarste.

Er is letterlijk geen enkele hoeveelheid GameStop die theoretisch niet zou kunnen worden uitgegeven. Het is een eindeloze voorraad aandelen die kunnen worden afgedrukt/gemaakt, dus het is geen eindige situatie.

Waar Bitcoin in geslaagd is, is echt op één bepaald punt, namelijk op het gebied van vraag en aanbod. Als we denken dat het waardevol is, is het waardevol.”

Mocht je benieuwd zijn naar het stukje met de enige echte Wolf of Wall Street, dan kan je hem hieronder bekijken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN