Ethereum koers

Ethereum koers kan richting het $1.350 niveau dalen

De Ethereum (ETH) koers bereikte op 5 februari een nieuw record van $1.762 en heeft sindsdien een neerwaartse beweging ingezet. Analisten hebben gezegd dat het van belang is dat de Ethereum koers boven het psychologische niveau van $1.500 moet blijven bewegen, wil het verder stijgen. Dit komt omdat het psychologische niveau van $1.500 een belangrijke support is.

Verder ligt de grote resistance in de buurt van het $1.750 niveau. Een doorbraak door dit niveau zou de deuren kunnen openen voor een sterke stijging.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Wat kunnen we van de Ethereum koers verwachten?

Als het aan de analisten van CryptoCoinTalk ligt is de kans groot dat de Ethereum koers op korte termijn een neerwaartse beweging tegemoet zal zien. Volgens CryptoCoinTalk kunnen we richting het niveau van $1.413 dalen, om vervolgens liquiditeit op te halen voor een nieuwe retest van het hoogtepunt. Toch zijn de analisten optimistisch en zijn ze van mening dat de Ethereum koers richting $2.000 kan stijgen.

Ethereum koers
Bron: Tradingview

We spraken met Daan van Beneluxcrypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei het volgende:

“Het is weekend en dat is ook weer de te zien aan de price-action van #ETH en #BTC. We zien dat we weer terug zijn gevallen in de rising wedge, wat normaal gesproken een bearish patroon is. Echter zijn we (nog) niet naar beneden gebroken maar de gemarkeerde zone is wel één die we in de gaten houden.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Op de RSI zien we een driehoekje die er wat bullisher uitziet en ook daar bewegen we nog steeds in. Het is nu geduldig afwachten, maar zolang we binnen beide driehoekjes bewegen zijn we nog steeds bullish voor de short-term. Mochten we eronder vallen en een 4hr close hieronder maken verwacht ik een move naar de $1.350 toe.”

Ethereum
Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN