Binance Nieuws

Binance Coin (BNB) bereikt nieuwe all-time high van $75,40

Binance Coin (BNB), de native token van Binance die voor het eerst werd gelanceerd als een utility-token voor handel op de beurs, is gestegen naar een nieuw record van $75,40, wat een stijging is van 26% in de afgelopen 24 uur. Op het moment van schrijven is de koers echter weer wat gedaald en staat momenteel op $72,88. De munt ziet er echter nog steeds bullish genoeg uit om de all-time high opnieuw te testen.

Als gevolg van deze stijging hebben verschillende Twitter-accounts over munt getweet. Zo zei Michaël van de Poppe het volgende:

Eerder vandaag stroomde bijna $200 miljoen aan USDT naar Binance, waarvan velen dachten dat dit in eerste instantie te danken was aan Dogecoin-handelaren, toen de meme-munt vandaag weer een duw in de rug kreeg van de bekende CEO van SpaceX en Tesla, Elon Musk. Als we echter kijken naar de stijgende prijs van BNB, lijkt het erop dat het grootste deel van de instroom van stablecoins werd verhandeld voor de native token van de beurs.

Wat is de reden van de stijging?

Binance heeft door de jaren heen elk kwartaal een aanzienlijk deel van de BNB-voorraad verbrand, de laatste was de 14e kwartaalverbranding die begon op 19 januari van dit jaar. Het afnemende aanbod voor BNB, terwijl het bedrijf populairder dan ooit is tijdens de bullrun, heeft ook de vraag naar de native token enorm doen stijgen.

Binance heeft begin dit jaar in totaal 3.619.888 BNB verbrand, wat toendertijd overeenkwam met $165,8 miljoen aan tokens. Dit zorgde er tevens voor dat het totale aanbod van BNB daalde van 174.152.713 BNB naar 170.532.825 BNB.

Tijdens de piek van de Bitcoin-bullrun registreerde Binance op één dag maar liefst $8 miljard aan spotvolume. Hoewel Binance ook te maken heeft gehad met een aantal storingen vanwege hoge volumes, is Binance er in vergelijking met Coinbase en andere crypto-beurzen in geslaagd om het platform zelfs tijdens piekuren actief te houden.

Tot slot is de Binance een uitstekende plek geworden voor gebruikers om in nieuwe projecten te investeren met Binance launch pool, waardoor het mogelijk is geworden om je BNB of BUSD te staken om munten van nieuwe projecten te verdienen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN