Ditto Music Algorand

Ditto Music gaat gedecentraliseerde muziekservice aanbieden via Algorand

De Algorand-blockchain zal worden gebruikt voor Opulous, een aanstaande muziekservice en betalingsprotocol. De high-speed blockchain zal worden gebruikt om een ​​opkomend platform aan te drijven dat investeerders verbindt met muzikanten.

Ditto Music introduceert Opulous

Opulous is een peer-to-peer-platform om de toegang van artiesten tot kapitaal te vergroten, zonder dat traditionele instellingen zoals banken nodig zijn. Achter het project staat het bekende wereldwijde bedrijf in de muziekdistributie Ditto Music, dat tot nu toe meer dan $1 miljard aan royalty’s heeft verwerkt.

Ditto Music CEO, Lee Parsons, zei het volgende in een verklaring:

“Muzikanten worden vaak grotendeels over het hoofd gezien als het gaat om traditionele bankleningen, of de voorwaarden zijn zo ongunstig dat het hun tijd niet waard is. Met DeFi maakt Opulous het traditionele bankieren overbodig en biedt het muzikanten een platform met minimale rentebetalingen.”

Het product beweert het allereerste gedecentraliseerde finance (DeFi) -aanbod te zijn dat wordt ondersteund door muziek als een activaklasse. Als zodanig zal Opulous functioneren als een leenpool waarin artiesten kunnen lenen en ook kunnen bijdragen. Als zodanig zullen artiesten die geld willen lenen een lening ontvangen, die is gegarandeerd tegen hun eerdere inkomsten uit streaming met de auteursrechten die ze bezitten als onderpand.

Aan de andere kant kunnen artiesten en andere investeerders ook betalen in de ‘Music Copyright Pools’ van Opulous, waarmee ze 10% per jaar verdienen op alle bijdragen die ze leveren.

Waarom Algorand?

Opulous zal de Algorand-blockchain gebruiken om investeerders in contact te brengen met artiesten die een lening nodig hebben, waardoor nieuwe investeringen in de industrie worden gestimuleerd. De smart contracts van Algorand automatiseren betalingen en directe winsten rechtstreeks naar investeerders. Het zal staken van andere partijen integreren om een ​​zo breed mogelijk aanbod aan te kunnen bieden.

Door de technologie van Algorand te gebruiken, kan Opulous het traditionele bankieren achterwege laten en muzikanten een platform bieden met minimale rentebetalingen, terwijl investeerders de kans krijgen om een ​​claim in te dienen in één van de snelstgroeiende industrieën ter wereld. David Garcia – CEO en Managing Partner van Borderless Capital, één van de investeerders in Opulous – zei hierover:

“We zijn verheugd om het Opulous-platform te steunen en voor de kansen die dit biedt aan investeerders en muzikanten. Door bovenop de Algorand-blockchain te bouwen, zal het Opulous-platform presteren als één van de eerste real-world DeFi-applicaties.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN