Ethereum

Kan de Ethereum koers zijn vorige hoogtepunt overtreffen?

De Ethereum (ETH) koers is de afgelopen dagen aan het consolideren en de prijs consolideert boven het ondersteuningsniveau van $1.320. Een doobrak boven de $1.400 weerstandsniveau zou de weg kunnen opengooien voor een stijging richting het hoogtepunt die het op 25 januari bereikte van $1.475. Mocht Ethereum dit weerstandsniveau niet weten te doorbreken, dan zou er een correctie kunnen aankomen. De belangrijke ondersteuning bevindt zich op $1.300.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Ethereum koers vertoont tekenen van kracht 

Medeoprichter van Bitazu Capital, Mohit Sorout, zei onlangs dat de Ethereum koers zich voorbereidt op een aanzienlijke opwaartse beweging. Hij merkte hierbij op dat dit vergelijkbaar kan zijn met die van november, voordat het boven de $1.000 steeg. Hij merkt ook op dat de koopactiviteit bij elke dip aangeeft dat het bod op ETH vrij sterk is.

“Opmerkelijk is dat $ETH bijna de hele maand in de buurt van $1.300 heeft doorgebracht. Vrij gelijkaardig aan zijn gedrag in november, toen de prijs direct daarna aan het begin van de maand explodeerde en nooit meer achterom keek.”

We spraken met Daan van Beneluxcrypto over zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei het volgende:

“Op dit moment beweegt Ethereum wat onzeker, er heeft een mooie stijging plaatgevonden de afgelopen dagen maar dit in combinatie met afgenomen volume. Dat is in vele gevallen een bearish teken. verder valt up dat we een driehoek hebben gevormd op de RSI en dat we de apex daarvan naderen. Wat nog meer opvalt is de trendline die vanaf begin januari loopt. “

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“De aankomende dagen zullen we deze weer raken en dan is het even zien of we weer bouncen. Indien dat gebeurt verwachten we een all-time-high. Indien we er onder vallen verwacht ik dat we de fib 0.618 weer zullen aantikken en vandaar een bounce maken. Deze vals immers samen met de EMA-200.”

Ethereum

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN